Tegnap hajnalban arra ébredtem, hogy valaki borzasztó erőszakosan kopog az ablakon. Bejutni igazából senki sem tud a kapun. Félek elaludni azóta. Lehetett valami megmagyarázhatatlan?
Ha esetleg paranormális volt, azaz szellem, akkor ez szerintem esélyes, hogy
- vagy megismétlődik
- vagy lesz másféle jel
ugyanis valószínűleg fel akarja hívni magára a figyelmet.
Ha pedig nem ismétlődik meg többé és nem lesz más paranormális dolog, akkor valószínűleg ez egy evilági dolog volt. Tippem nincs rá, mert éjjel nem igazán kopogtatna semmilyen madár. Maximum valamit oda fújhat a szél, ami tud viszonylag intenzíven kopogni.
Lehet ez az adóhatóság új trükkje.
Nem tudod, nem tartozik a NAV-nak valaki esetleg a családból?
Magyarország...🙄
Legvalószínűbben madár. Vagy macska. Macska kergette a madárkát/egeret. Egy csúnya rossz macs ledöntött valamit kint pl virágcserép, falnak támasztott tárgy stb. Vagy Tom és Jerry filmet rendeztek az udvarodban, Müller Cecike rendezésében.
Rémes lehetett...Ha kinéztél volna, észrevetted volna, hogy már ő is hord símaszkot... pedig eleinte, ugye... Na de hát, a minap esett a hó, nincs ebben semmi különös. Csak hát kísért a lelkiismeret.
Írtad hogy az asztaltól nem tudnának hozzáférni az ablakhoz
29-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!