Tegnap hajnalban arra ébredtem, hogy valaki borzasztó erőszakosan kopog az ablakon. Bejutni igazából senki sem tud a kapun. Félek elaludni azóta. Lehetett valami megmagyarázhatatlan?
Figyelt kérdés
Elég biztonságos faluban illetve közösségben élek. A házunkoz elektromos kapu van,és van kamera is ( igaz a igaz a kamera rendszer átmenetileg nem rögzített felvételt bizonyos probléma miatt). A földszinten aludtam,a sötétítő függöny nem lett behúzva,a falon lévő LED dísz világítás is úgy maradt. Aztán 03:30 körül arra riadtam,hogy valaki veri az ablakot, üti mint egy bolond. Meg se mertem mozdulni. A szoba előtt egy feljáró terasz van. Ablak alatt asztal stb. Jól át kellett hajolnia valakinek,hogy kopogjon. Esküszöm arra is gondoltam, nem e bentről kopogtak. A házban rajtam kívül még ketten aludtak fent az emeleten, senki sem hallott semmit. Azóta nem merek egyedül aludni, sőt abban a szobában sem. Erőszakosak és durvának hatott a kopogasz,és éreztem,hogy figyel valaki. Történt már ilyesmi mással is?2021. márc. 23. 01:24
11/31 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem szórakozott senki,ha nem is nézted meg?
12/31 anonim válasza:
Én is varjúra gondoltam először. Szokták a diót törni a csőrükkel, úgy, hogy kitámasztják falhoz, pl. kémény tövébe.
13/31 anonim válasza:
A kisebb kerti madarak is odarepülnek és erősen kopognak az üvegen vagy a kereten ha kell ha nem. Nagyon sokszor keltem erre hajnalba.
14/31 anonim válasza:
Nálam is volt már ilyen és egy madár volt.
15/31 anonim válasza:
Az igazság az, hogy 3:30-kor még javában alszanak a madarak.
16/31 anonim válasza:
Az igazság az hogy nem az összes alszik 3.30-kor. Csiripelni is szoktak korán néha ha olyan kedvük van.
17/31 anonim válasza:
15 vagyok. Igen, valóban vannak olyan madarak, amelyek éjjel csiripelnek, de nem repkednek, leszámítva néhány éjjeli ragadozót, mint pl a bagoly. Szóval az olyan okos madarak, amik esetleg a magot törnék fel az ablaküvegen, azok nem keresnek éjjel kaját. Szinte 100%-ig kizárható a madár. Nagyobb az esély arra, hogy "poénos" hülyegyerekek szórakoztak .
18/31 anonim válasza:
Egy madár soha nem fogja verni az ablakot.
19/31 anonim válasza:
Főleg nem fog magot törni éjjel egy varjú :D
20/31 anonim válasza:
Félálomban a kisebb zajok is oltári nagy dörömbölésnek hallatszanak, és meg tudsz ijedni, mivel még aludtál mikor hallottad, és hangos lehetett, aztán felébredsz és nem tudod mi volt az.
Amúgy lehetett egy hülye részeg alak is... Bár mit keres kint 5 előtt jó kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!