Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Déjá vu vagy harmatgyenge...

Déjá vu vagy harmatgyenge jövőbe látás? Párhuzamos univerzumból áthajlás? Mindkettő esetleg egyikse?

Figyelt kérdés

Az esetek úgy 99%-ában ha déjá vum van azonnal szörnyű érzés kerít hatalmába és sírhatnékom van. Vagy nem is déjá vu, lehet jövőbe látás? Esetleg kisebb áthajlás egy párhuzamos univerzumból?

Tehát, kezdődik az egész egy tipikus "oh, déjá vum van" érzéssel. Ezt gondolom senkinek nem kell magyarázni. Ám, ami ekkor jön, az már "parább" rész. Elfog a rettegés, a remegés és hirtelen sírhatnékom lesz. Jön egy érzés, hogy pl nem szabad most az xy csatornára kapcsolnom, mert "baj lesz" - de nem tudom, milyen baj lenne, 25 éves vagyok, nem tiltja senki mit nézzek...

Legutóbbi péda: Ülök a gép előtt elfog a déjá vu és hirtelen eszerűen "látom magam előtt" hogy most fog anya benyitni hozzám, még azt is, hogy esetleg fáradt, dühös, ilyenek... És ekkor kezdem el rosszul érezni magam. Nem mondanám, hogy a rossz lelkiismeret, mert semmi rosszat nem csinálok vagy ilyenek... Egyszerűen csak "érzem, hogy mi fog történni" és remegek, sírhatnékom van, annyira, hogy azonnal váltok pozíciót, cselekedetet, csak hogy "nehogy megtörténjen, amit érzek". Most pl azt tettem, hogy kimentem a szobából és szólt nekem anya, hogy "de jó, most akartam bemenni, megkérdezni, hogy..."

Elég sokszor előfordul velem ilyen. Eddig ritka volt, nem is foglalkoztam vele, de már egyre gyakoribb... Egyik nap tényleg az volt, hogy ültem és sírtam... Pedig egy kellemes vígjátékot néztem, jó napom volt, tényleg semmi rossz nem ért, talán még előző nap sem, semmi apróság sem... Csak jött ez a fura érzés, fájt a fejem, gombóc lett a torkomban és sírtam. Úgy, a semmitől....

(Ha úgy gondoljátok, hogy rossz kategóriában van jelentsétek nyugodtan áthelyezésre. Nem tudtam pontosan hova illene.)

2021. márc. 13. 15:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Déjá vu szerintem.De ezeket valami kiváltja. Mert lehet pozitív is elvileg az érzésed.

Valami negatív történik az életedben. Próbáld meg ,hogy egyszer átkapcsolod a tv-t ,és nézd meg mi történik.

Álmodni is szoktál ?

2021. ápr. 6. 18:03
 12/12 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Először is, szerintem a deja vu érzés teljesen normális adottság, ahogy az ellentéte is: a megérzés, vagy ún. jövőbelátás.

Nálam nagyon ritkán történik és teljesen váratlanul. Fáradtan, kimerült időszakokban talán kicsit gyakrabban.

A deja vu érzés olyan, mintha az adott esemény, vagy gondolat már megtörtént volna. A megérzést, jövőbelátást, én pedig ennek a deja vu érzésnek a folytatásaként élem meg.

Ilyenkor, a jövőt mint egy útelágazást látom:ha ezt teszem idejutok, ha azt, pedig amoda. Velem is volt korábban olyan, hogy meg tudtam mondani ki, mikor fog belépni az ajtón. Viszont bármilyen izgalmasnak is mindez, teljesen irányíthatatlan jelenség és lényegtelen.

Nem hiszem hogy különleges jelentőssséget kellene neki fordítanod, hiszen ismered a híres mondást, hogy mindenki a saját sorsának/szerencséjének a kovács!

Tehát, jelentéktelen hogy esetleg belepillantasz pár másodpercre a lehetséges jövődbe, hiszen az amúgy is a jelen döntéseiden múlik. Vagyis, a helyes életdöntések, helyesek lesznek, a helytelenek, pedig helytelenek maradnak függetlenül attól, hogy tudtad-e előre az opciókat...

A lényeg, hogy bízz önmagad an és Istenben, hogy pont annak kell történnie adott pillanatban, aminek történnie kell.

Azt pedig jövőlátás nélkül is tudni fogod, akkor és ott, abban a pillanatban hogy mi a helyes..

Minden jót Neked!

2021. júl. 23. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!