Pár év telekinetikus energia gyakorlás után megijedtem attól amit eltudok vele érni.Ki gyakorolja még a telekinézist?
Agykontrollal kezdtem majd rájöttem ha a göndölatoknak hatása van a világra, a konkrét tárgyakra is van.
Elsőnek elolvastam pár témába vágó könyvet, reiki, chi meg chikung is volt benne.
Elkezdtem gyakorolni.
Elsőnek jött a tollpihe reptetés asztalon, majd bura alatt.Utána a pszi kerék, bár ez egyszerű volt, később búra alatt is megtudtam úgy pörgetni, hogy leugrott a helyéről.Ezekkel sokáig gyakoroltam majd később komolyabb dolgokat akartam kirpóbálni.
Elsőnek műanyag edényekbe benyomódást kelteni, ezeket már nehezebb volt előidézni.Később az aluminiumból és könnyűfémekből készült tárgyak volt amikre tudtam hatni ilyen erővel.
Majd eljött az egy hónappal ezelőtti időpont.
Mérges voltam valakire tudtam biciklivel megy mindenhova.Tudtam mikor végez a melóban a közeli parkba voltam egy ideig koncentráltam hogy ahogy elindul durrdefektet kapjon.
Szegény elindult durrant egy hatalmasat a kereke, úgy megijedt hogy még a bicikliről is leugrott.
Aki gyakorol még ilyen erőkkel meddig jutott?
Miket gyakorol?
Igazán kár, hogy már nem kapsz egymillió dollárt a paranormálids képességeid bizonyításáért!
Göndölatok-gondolatok
Megszokásból írtam azt nem olvastam vissza így is értette szerintem mindenki, de köszi hogy kiemelted!
Több fórumon olvastam ilyet,hogy aki ilyen tehetséggel rendelkezik olyan helyre kell mennie,ahol mechanikus módszerekkel játsszák még a szerencsejátékokat pl kaszinókba.
Ilyen próba fel mozdulnék el.
Több ilyen fórumon volt, hogy sokan roulette asztalon nyerték így a legtöbbet.
Olyan ember vagy embereket keresnék, aki szintén gyakorolnak ilyen módszerrel, kisebb nagyobb sikerrel.
Módszerről kicsit írok, de az egészet nem akarom leírni, jó volna használni meg tanulmányozni még, kitudja milyen lehetőségek vannak még ebben az erőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!