Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Az mennyire igaz, hogy nem...

Az mennyire igaz, hogy nem szabad háton aludni, mert akkor könnyen alvásparalízised lehet?

Figyelt kérdés
Hason fekve is lehet alvásparalízise valakinek?

2021. febr. 28. 00:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

kilences... Feldobtad a napomat :)))))))

Na, de nekem is volt ilyen egyszer, én is háton feküdtem. Olyankor még levegőt sem kaptam, azt hittem megfulladok :(

2021. febr. 28. 10:47
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt már ilyen alvásparazitám, pedig én hason, vagy oldalt alszok. Évente vagy kétszer fordul elő. Amikor erre ébredek, akkor kétfélét szoktam tapasztalni. Vagy olyan mintha valaki a hátamra tett kezével rángatna és fel akarna ébreszteni, vagy lépteket hallok a szobában. Ezért nekem szimpatikusabb az a magyarázat, hogy idegenek bénítanak meg amikor elvisznek vizsgálatra és amikor visszahoznak, akkor megpróbálnak magamhoz téríteni, vagy megvárják amíg magamhoz térek és amikor minden rendben akkor mennek vissza.
2021. febr. 28. 11:34
 13/18 anonim ***** válasza:

Nálam is gyakoribb ha háton alszom, egy ideig körbe raktam magam párjával, hogy ne forduljak át, de akkor meg azért volt, mert féltem, hogy az lesz...

Nekem a bénulással már nincs gondom, megszoktam, nekem a fülcsengés a rosszabb, mert rendesen fáj tőle belül a fülem és nem merek visszaaludni utána, mert volt olyan, hogy egymás után kétszer mintha harang szólt volna a fejemben.

Szóval el kell fogadni, hogy ez van, nekem pl. még olyan nem volt, hogy láttam is volna valamit, de azt is megtapasztalnám. :D

2021. febr. 28. 12:00
 14/18 A kérdező kommentje:

"Évente vagy kétszer fordul elő. Amikor erre ébredek, akkor kétfélét szoktam tapasztalni. Vagy olyan mintha valaki a hátamra tett kezével rángatna és fel akarna ébreszteni, vagy lépteket hallok a szobában. Ezért nekem szimpatikusabb az a magyarázat, hogy idegenek bénítanak meg amikor elvisznek vizsgálatra és amikor visszahoznak, akkor megpróbálnak magamhoz téríteni, vagy megvárják amíg magamhoz térek és amikor minden rendben akkor mennek vissza."

Most ez komoly? Valaki ebbe hisz hogy idegenek elviszik? De akkor rákéne ébrednünk nem? :'D

2021. febr. 28. 13:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem mindig háton fekve volt alvásparalízisem.
2021. márc. 2. 08:16
 16/18 anonim ***** válasza:

Leggyakrabban háton fekve. De nem kizárólag. Tulajdonképpen nálam a délutáni alvás (vagy bármilyen alvás ami nem megszokott időszakban történik) a tökéletes recept főleg egy kis szorongással vegyítve - ami most ezzel a karantén dologgal kb elkerülhetetlen.

Viszont a legdurvább paralízis élményeim mind háton alvás közben voltak. Tovább tartottak és nehezebb belőle 'felébredni'.

2021. márc. 2. 15:33
 17/18 anonim válasza:
100%
Én oldalt aludtam, a fal felé fordulva. Igazából amikor felkeltem mindenem elkezdett zsibbadni, a lábammal kezdve. Aztán olyan volt mintha valaki a nevemet mondta. Először nem is volt annyira para, de utána mintha elkezdett volna simogatni. Na akkor akartam anya után kiabálni, de egy hang nem jött ki és ekkor igazából el is múlt hirtelen.
2021. márc. 2. 19:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Mindenkinek háton fekve a leggyakoribb.
2021. márc. 3. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!