Mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
Tízmilliószoros napon gyújtottam gyertyát, miután elfújtam a szobában szürke ködöt vagy füstöt láttam mindenhol ( falon, képeken). Az ajtó felé fordultam és láttam, egy szürke emberi alakot és nagyon magas volt. Ott állt egy ideig és amikor közelítettem hozzá eltűnt.2021. febr. 16. 21:55
11/18 anonim válasza:
9-es, nem vagyok fizikus, de idősíkok biztos léteznek? Egyes elméletek szerint párhuzamos univerzumok létezhetnek (ám ugye ez sem biztos), de idősíkokról szerintem nincs még tudományos értekezés. Vagy tévedek?
12/18 anonim válasza:
Múlt
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
Jelen
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
Jövõ
0000000000000000000000
Párhuzamosan. A jövõ nem meghatározott.
16/18 anonim válasza:
Mutatsz egy olyan tudományos értekezést, amiben szerepel? Lehet, hogy van ilyen, de én még nem találkoztam ilyennel.
17/18 anonim válasza:
Ezért írtam, hogy lenyomat. (Fodrozódás a tóban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!