Szerintetek egy ember telepatikus képességgel + egy érzéssel, képes az egész tömeg hangulatát magával sodorni, ha ők vevőek rá?
Példa:
Ha belépsz egy nagyobb tömegbe pl. egy bulizó helyre, akkor érzed ahogy a tömeg hangulata, jókedve magával sodor, de csak ha nem hat rád belső elnyomás (szomorúság, egó stb. vagy tudatosan figyeled a dolgokat és az miatt nem érzed a vonzást) és csak egy cél vezérel titeket, hogy jól érezzétek magatokat.
Itt az ok:
Milyen érzéssel tölt el az mikor egy koncerten vagy ? Ugye kérdéses, hogy tetszik-e az előadó vagy hallgatod-e a zenéjét. Nekem volt olyan esetem, mikor nem voltam oda kimondottan egy zenekarért, de még is jól éreztem magam a koncerten, a gondolatom erről a buliról, hogy jó volt a hangulat.
(Szerintem a korona vírus is ezért okoz ekkora stresszt, mert belső dolgok is közre játszanak.
Nem csak a külső számít.
Ki milyen véleménnyel van erről a dologról?)
Az első kérdésem lehet, hogy nem lehetséges egy embernek, de gondoltam
megkérdezem, hát ha ti többet tudtok mondani.
Ilyen dolgokon gondolkozni 😂
"Szóval nem értelmezted."
De igen! - éppen ezért mégegyszer kérdelek:
"egy ember telepatikus képességgel + egy érzéssel, képes az egész tömeg hangulatát magával sodorni, ha ők vevőek rá"
és
"Érzed ahogy a tömeg hangulata, jókedve magával sodor."
ugyanazt jelenti?
Nálam más, ha a tömeg veszi át az én hangulatom, vagy pedig én a tömegét.
Ellentétes állítások esetén a kettő egyszerre nem lehet igaz.
*"nem azért mész be a tömegbe a(bulizó helyre), hogy jól érezd megad??"
az jóérzés utáni vágy és a tömeg hangulata ránt magával...ha csak a tömeg hangulata lenne és téged csak odarángattak, iszonyú nehéz felvenni a ritmust. Jobbik eset ha alapban úgy állsz a dologhoz, h ha már itt vagyok miért ne érezzem jól magam?
...és ha jő a "Boah!" akkor azt jelnek veheted, és hiába érzi jól magát a tömeg, te attól még a padlón vagy.
Nézz meg egy vidám vasárnapot.
Öltönyös fickó transzba ejti a tömeget.
Igen egy jókedvű tömeg magával tud ragadni.
Ott már a sok ember pozitív energiája feltölt.
És ez fordítva is igaz. Akár egyetlen ember is el tudja szívni az energiád.
Itt ez a Covid helyzet. Eldöntöd, hogy amennyire lehet élsz normálisan.
De a környezetedből, a média felületről csak öntik rád a negatív szart.
Nem akarod magad rosszúl érezni, de mégis egyre depisebb vagy. Igen a negatív tömeg miatt.
Már nem nagyon lépek fel fb-re,
mert tele van a Coronás posztokkal. Itt a gykn is folyamatban napi szinten erőlteti valaki a témát. Néha ingert érzek, hogy elküldjem a....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!