Ki ő és minek nevezzem?
Figyelt kérdés
Hetek óta súg belülről egy hang, hogy nézzek szembe azokkal, amiket mondtam tettem, a legőszintébb énem ha fogalmazhatok így és bátorságot ad kimondani, ami feszít belül, egyfajta lelkiismeret, ami feloldja a gátlásaim. Kérjek bocsánatot másoktól. Oszlassak el minden kétes dolgot magam körül. Furán néz rám a családom, de nekik is elmondtam mindent, amit erről tapasztaltam. Őket is próbálom rávenni tegyenek rendet magukban, engedjék el a haragot, fogadják be a szeretet, mert az gyógyít. Nem néztem semmi gyülekezetes műsort, nem jártam templomban évek óta, nem szívtam semmit, alkoholt sem fogyasztottam. Nem tudom eldönteni, mi ez? Karácsony szelleme? Elhunyt szerettem segít nekem feldolgozni? Isten szeretete megérintett? Bukott angyal vagy egy angyal kísért? Segítsetek kérlek eldönteni.2020. dec. 17. 10:09
11/11 anonim 

válasza:

Szerintem a felsőbb éned.
Tavaly sok nagyon erős “energia érkezett” a földre, e miatt sok emberben felébredt ez a fajta “tudás”. Ön magad vagy.
Sosem válhat valaki igazán bölccsé, jóvá, anélkül, hogy az ellentétét ne tapasztalta volna.
Halgass a belső felsőbb énedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!