Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szerintetek ez szellem volt?

Szerintetek ez szellem volt?

Figyelt kérdés

Pár évvel ezelőtt mikor reggel mentem dolgozni, indulás előtt az apám szobájában szoktam meginni a kávémat. Apám ekkor már évek óta nem élt.

Egyszer volt egy olyan hét, amikor 3 egymást követő napon felkapcsolódott a villany ebben a szobában, és nem lehetett lekapcsolni. Azóta nem volt ilyen. Szerintetek apám szelleme volt?

Ez már szerintem olyan dolog amibe nagyon nehéz mást is bele magyarázni.

2020. dec. 16. 12:46
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

*térden állva imádkoznak

Bocs, folyton bezavar az autocorrect.

2020. dec. 16. 18:30
 32/38 anonim ***** válasza:

29. Igen, mindenki véresen állította, hogy csak szellem lehet. Nem kell kisarkosítani a dolgot, egyszerűen megbeszélik itt vannak-e szellemek, vagy nincsenek-e, nem pedig mindenki állítja, hogy BIZTOS SZELLEEEEM. Még a kérdező is így írt: "Ez már szerintem olyan dolog amibe nagyon nehéz mást is bele magyarázni." Nem azt írta, hogy LEHETETLEN belemagyarázni. Gondolom neked is van kedves téma, amiről elbeszélgetsz, felveted, hogy talán igaz lehet.

Az szerintem sokkal szomorúbb, hogy azt hiszed, a gyakorin a semmit bizonygatni, az kevésbé szánalmas, mint szellemekről beszélgetni.

Vagy beszélgessen mindenki a bulvár hírekről? :D

Szóval nyugodtan léphetnénk is tovább, ahelyett, hogy meg akarod magyarázni mindenkinek, mekkora entellektüel vagy. Inkább beszélgetek szellemekről.

2020. dec. 16. 18:42
 33/38 anonim ***** válasza:
Igazatok van, elnézést, ha bántó voltam, vagy eltérítettem a témát. A vita öröméért tettem, és veled, veletek jó volt vitatkozni erről.
2020. dec. 16. 18:52
 34/38 A kérdező kommentje:
Szerintem még mindig egészségesebb dolog szellemekről vitázni és gondolkodni, mint nézni a tv-ben a valóvilágot, és bambulni a primitív műsoron. Mondjuk nekem évek óta nincs tv-m, ezért gondolkodok mindig valami furcsaságon, nem csak szellemeken. 🙂 Nagyon érdekel a politika meg a vallások is, a szellemek meg azért érdekelnek mert régen rengeteg horror novellát és verset írtam, szóval vonz ez a dolog valamilyen szinten.
2020. dec. 16. 18:53
 35/38 anonim ***** válasza:
Minden tiszteletem, de édesapád jelenéseit hagyd a lehetőségek leges legvégére.
2020. dec. 16. 18:56
 36/38 anonim ***** válasza:
33. Örülünk, hogy jól szórakozhattál :)
2020. dec. 16. 19:33
 37/38 anonim ***** válasza:
Apád nem akarta, hogy sötétben kávézz. Hol itt a baj?
2020. dec. 17. 01:43
 38/38 anonim ***** válasza:
44%
Ha egy cipőnyomot találsz a monitorodon, apud megpróbált belépni a netre
2020. dec. 17. 01:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!