Szerintetek ez szellem volt?
Pár évvel ezelőtt mikor reggel mentem dolgozni, indulás előtt az apám szobájában szoktam meginni a kávémat. Apám ekkor már évek óta nem élt.
Egyszer volt egy olyan hét, amikor 3 egymást követő napon felkapcsolódott a villany ebben a szobában, és nem lehetett lekapcsolni. Azóta nem volt ilyen. Szerintetek apám szelleme volt?
Ez már szerintem olyan dolog amibe nagyon nehéz mást is bele magyarázni.
*térden állva imádkoznak
Bocs, folyton bezavar az autocorrect.
29. Igen, mindenki véresen állította, hogy csak szellem lehet. Nem kell kisarkosítani a dolgot, egyszerűen megbeszélik itt vannak-e szellemek, vagy nincsenek-e, nem pedig mindenki állítja, hogy BIZTOS SZELLEEEEM. Még a kérdező is így írt: "Ez már szerintem olyan dolog amibe nagyon nehéz mást is bele magyarázni." Nem azt írta, hogy LEHETETLEN belemagyarázni. Gondolom neked is van kedves téma, amiről elbeszélgetsz, felveted, hogy talán igaz lehet.
Az szerintem sokkal szomorúbb, hogy azt hiszed, a gyakorin a semmit bizonygatni, az kevésbé szánalmas, mint szellemekről beszélgetni.
Vagy beszélgessen mindenki a bulvár hírekről? :D
Szóval nyugodtan léphetnénk is tovább, ahelyett, hogy meg akarod magyarázni mindenkinek, mekkora entellektüel vagy. Inkább beszélgetek szellemekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!