Szerintetek ez szellem volt?
Pár évvel ezelőtt mikor reggel mentem dolgozni, indulás előtt az apám szobájában szoktam meginni a kávémat. Apám ekkor már évek óta nem élt.
Egyszer volt egy olyan hét, amikor 3 egymást követő napon felkapcsolódott a villany ebben a szobában, és nem lehetett lekapcsolni. Azóta nem volt ilyen. Szerintetek apám szelleme volt?
Ez már szerintem olyan dolog amibe nagyon nehéz mást is bele magyarázni.
Akkor csak vedd tudomásul, hogy szellemek nincsenek. A házzal bajotok már nem lesz, a villanyszerelővel nem kell foglalkoznod.
Ha ezek után sem tudod túltenni magad ezen, vagy apád halálán, akkor meg tényleg keress meg egy pszichológust, ő segíthet.
Miért ne lehetnének szellemek? Valahova csak kerülünk...
Oké, tudományosan nem bizonyított (bár ha valaki bizonyítja,ráfogják, hogy csalás)
De sztem a szellem áramkört nem tud manipulálni.
Volt már olyan hogy elestél a biciklivel hirtelen és egy pillanatra az esés közben megállt az idő, és mindent olyan tisztán láttál?
Na az vár rád halálod után, mikro a tudatod leszakad a lelkedről és csak a puszta lét marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!