Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szerintetek ez szellem volt?

Szerintetek ez szellem volt?

Figyelt kérdés

Pár évvel ezelőtt mikor reggel mentem dolgozni, indulás előtt az apám szobájában szoktam meginni a kávémat. Apám ekkor már évek óta nem élt.

Egyszer volt egy olyan hét, amikor 3 egymást követő napon felkapcsolódott a villany ebben a szobában, és nem lehetett lekapcsolni. Azóta nem volt ilyen. Szerintetek apám szelleme volt?

Ez már szerintem olyan dolog amibe nagyon nehéz mást is bele magyarázni.

2020. dec. 16. 12:46
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
54%
Vagy villanyszerelőt hívnék, vagy pszichológust.
2020. dec. 16. 12:49
 2/38 anonim ***** válasza:
59%
A szellem ha elegendő energiával rendelkezik, akkor meg tud mozdítani tárgyat, így le tudja nyomni a villanykapcsolót is. Ez esetben vissza lehet kapcsolni. De ha hiába kapcsolod le, akkor is ég, az nem hinném, hogy szellem. Szerintem kamu az egész, mert a szellem nem hinném, hogy meg tudja akadályozni azt, hogy ne szakadjon meg az áramkör.
2020. dec. 16. 13:50
 3/38 A kérdező kommentje:
Nem kamu mert megtörtént, egymást követő 2 vagy három napon keresztül, kb ugyanabban az időpontban. Már eladtuk azt a házat azóta.
2020. dec. 16. 15:21
 4/38 anonim ***** válasza:
0%

Akkor csak vedd tudomásul, hogy szellemek nincsenek. A házzal bajotok már nem lesz, a villanyszerelővel nem kell foglalkoznod.

Ha ezek után sem tudod túltenni magad ezen, vagy apád halálán, akkor meg tényleg keress meg egy pszichológust, ő segíthet.

2020. dec. 16. 15:28
 5/38 anonim ***** válasza:
2%
Ha elmúltál már 10-12 éves, és még mindig hiszel a szellemekben, akkor szintén szakember segítségét javaslom.
2020. dec. 16. 15:28
 6/38 A kérdező kommentje:
Nem mondom hogy vannak szellemek, csak ez olyan dolog volt amire nehéz magyarázatot találni, gondolom ha te ekkora felnőtt vagy már, akkor tudsz nekem magyarázatot adni.
2020. dec. 16. 15:35
 7/38 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetnének szellemek? Valahova csak kerülünk...

Oké, tudományosan nem bizonyított (bár ha valaki bizonyítja,ráfogják, hogy csalás)

De sztem a szellem áramkört nem tud manipulálni.

2020. dec. 16. 15:43
 8/38 anonim ***** válasza:
5%
7: Hogy hova kerülünk? A földbe, vagy ahova tesznek minket. Halálunk pillanata után nem leszünk többek veszélyes hulladéknál. Még ha nehéz is ezt elfogadni.
2020. dec. 16. 15:52
 9/38 A kérdező kommentje:

Volt már olyan hogy elestél a biciklivel hirtelen és egy pillanatra az esés közben megállt az idő, és mindent olyan tisztán láttál?

Na az vár rád halálod után, mikro a tudatod leszakad a lelkedről és csak a puszta lét marad.

2020. dec. 16. 15:56
 10/38 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak az tudja, aki megtapasztalta, hogy van-e lélek, van-e mennyország, esetleg más dimenzió. Tagadni azt amiről nem tudunk - csak azért mert nem tudjuk -ugyanolyan butaság, mint 100%-ig elhinni.
2020. dec. 16. 15:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!