Angel3000 kérdése:
Halàlunk utàn mi lesz a lelkûnkel?
Figyelt kérdés
Hovà kerûl illetve hovà megy?2020. dec. 4. 21:08
11/18 anonim válasza:
Sok reinkarnációs utazás leírása megtalálható a neten.
Én ezért vagyok kevésbé szomorú
ha valaki elmegy.Egy másik életben úgy is találkozunk.
12/18 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem kamu a kérdésem!
2020. dec. 4. 23:25
13/18 anonim válasza:
Lehet neked is megnyugvás lenne,ha olvasnál a reinkarnációról.Sokan hipnózis alatt emlékeznek rá, hogy számtalan életük volt.A szeretteikkel nem egy életben
találkoztak.
14/18 anonim válasza:
Szerintem is van reink! Úgy születtem, hogy később ahogy tizenéves lettem ugye, volt bennem bizonyos bölcsesség. Senki sem tanított, sőt nem is örököltem, csak úgy volt. Ez csak egy példa volt, de sok dolog utal arra még hogy létezik a reink. Persze ettől még a veszteség megmarad. Részvétem!
15/18 anonim válasza:
Mire gondolsz lélek alatt? Mert a lélek egy létállapot, ami nem tud sehova se menni, mert ott nincs hely.
16/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! 14-es kôszônôm szépen, nehéz idôszak van môgôttem! Ez az év senkinek se kedvezô sajnos!
2020. dec. 5. 20:35
17/18 A kérdező kommentje:
15-ôs szia! A lelked az, aki valójában vagy! Az ènisègem szerves rèsze a testem, mely általam, a Lelkem által lètezik. A lelked mindenre emlèkszik, amit valaha tapasztaltál. Aki gondol, èrez ès szeret, s mindig a rèsze maradsz. A lèlek elôtt nincs akadály, zárt ajtókon, falakon akadálytalanul átmegy, s pillanatok alatt egyik helyrôl a másikra èr.
2020. dec. 5. 21:15
18/18 anonim válasza:
"Ghost" című film.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!