Valakinek szoktak lenni spontán vagy generált paranormális megnyilvánulásai?
14:10-es vagyok
Köszi a kiegészítést.
A leírtak nagy része inkább megérzés, prekogníció, kicsit durván fogalmazva jövőbelátás. Kigondolod, hogy találni akarsz egy pénztárcát. Az illetékes nem azért hagyta el, mert te erre gondoltál, hanem erre gondoltál, mert valaki elhagyta, és nagy esélyed volt rá, hogy megtaláld. Ezek, és spontán telepátia mindenkivel előfordul szinte napi szinten, csak nem feltétlen tűnik fel, vagy tulajdonít neki jelentőséget.
Én például, amikor megfelelő lelkiállapotban vagyok huzamosabb ideig, akkor napi szinten találok négylevelű lóheréket. Van hogy napi 3-4-et is. Nem lesz tőle szerencsém, de valamiért vannak időszakok, amikor sorra találom őket. Ha eszembe jut, hogy találni kéne, és lenézek a fűbe, majdnem biztos, hogy találok egyet(csak az említett időszakokban). Ha megyek az utcán, és csak úgy lenézek, megakad rajta a szemem. A formafelismerésnek is van ebben nem kevés szerepe, de a gyakoriságot, és a lelkiállapottól való függést nem magyarázza. Spontán telepátia, megérzés meg tényleg majdnem napi szintű, lelkiállapottól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!