Történt velem 1-2 paranormális dolog de valamiért nem tudok róluk beszélni...?
Szóval néha történtek velem és láttam megmagyarázhatatlan dolgokat a két szememmel, de eddig sosem éreztem fenyegetve magam tőlük. (Tényleg ritkán, tehát nem vagyok egy nagy szellemguru) Sőt azt is megkockáztatnám, hogy kellemesnek hatott az az egy-két másodpercnyi jelenlétük, mégis valamiért azt érzem hogy ha bárkinek elmondom pontosan mit láttam, éreztem, azzal kizárom őket, vagy elzavarom őket az életemből.
Sőt. Volt egy bizonyos alakú árnyék, ami volt hogy egy hónapban 2-szer 3-szor is megjelent, de amint szót ejtettem róla valakinek, eltűnt, és csak nagyon-nagyon sokára láttam újra, bár a legutóbbiban nem vagyok biztos hogy ő volt-e, vagy csak szeretem volna újra látni.
Esetleg tudja valaki ez miért van? Vagy járt valaki hasonlóképpen?
nem megidézésről van szó. hanem önfejlesztő spirituális tevékenységekről. felerősíted magadat. meglehet h többször van nálad az az entitás akinek dolga van veled, de te semennyire sem érzékeled s szerencséje van ha esetleg mégis sikerül.
most csak egy dolgot írok.
az entitás lehet annyira fejlett s erős h felerősítse magát vagy a te spirituális képességeidet. legelső inkább az agy frekvenciáinak mozgatása, megváltoztatása.
de ha magad fejleszted, akkor könnyebb mindkét fél számára, neki is és neked is.
légzőgyakorlatok, bija csakra- mantrákmeditációk, egyéb meditációk, jógák stb. ezekkel erősítheted meg magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!