Mit jelent ez a történés?
mikor akartál aznap felébredni?
A tudat alatti, képes arra, hogy azt mondod 5óra akkor felkelt.
Ha neked kell egy kis idő a boothoz akkor 4:30 és 5:00 közt fog.
(bármi áron, engem általában meglepéssel, "Idő van!", "Akkor holnap" vagy rémálom)
A kobold az viszonylag humánus, nem kapsz szívbajt, csak heregel.
És mivel tudod, hogy álom volt így abból is indulj ki.
Szia Kérdező!
Velem sokszor előfordul, hogy azt álmodom, hogy ébren vagyok és nem tudok elaludni, pedig tényleg alszom. Csak nagyon agyalok olyankor, tehát az agy nem tud pihenni. (ilyenkor van nekem is mindenféle para dolog amiket vagy álmodom, vagy ébren vagyok, nem tudom, de én inkább azt fogadom el, hogy alszom olyankor és álom volt)
A meditáció segít kiüríteni a gondolatokat - főleg a feleslegeseket - és segít abban, hogy jobban aludj.
"Gondolj azt amit akarsz én nem veszekszem veled tudom, hogy nekem van igazam."
Mindig ezt szokták mondani.
Akik földönkívüliekkel társalognak, vagy épp Napóleonnak képzelik magukat.
Csak egy hétköznapi példa, idős skizoid rokon (nem az én ágam) arra riad, hogy dörömbölnek az ajtón, rohan kifelé, hogy elkapja.
Közben ott voltam a másik szobában, semmi nem volt, hallucinált.
Ő is váltig állítja a saját igazát, én pedig ismerem a diagnózisát. Kettőnk közül nem én vagyok az ápolt.
Láttam, hogy nem tegnapi kérdés, mielőtt hülyének nézne valaki.
De ez csak üres személyeskedés, nem érv semmire.
Nem tudhatod, hogy évtizedek óta csak a jogosítvány miatt járok a háziorvoshoz, bár ő furcsállja is, hogy miért nem ismerjük egymást jobban.
Tehát nincs diagnózis, persze az sem jelent semmit.
De ha én szellemeket látnék, vagy bármi olyat tapasztalnék, ami a fizikai tudásom felett állna, szerintem akkor kezdenék igazán aggódni a szellemi épségem miatt.
De az én vérrokoni ágamon nem is voltak ilyen látomásos szereplők.
Olyanok sem voltak, akik kitalált kérdéseket irkáltak volna fel a "világhálózatra".
Más lehetőség meg nem nagyon van, fikciók magyarázatára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!