Felismerted-e már halhatatlan fény-természetedet?
Figyelt kérdés
Mi okozta az áttörést? Vagy ez egy hosszabb folyamat volt?2020. júl. 29. 00:30
1/5 anonim válasza:
Az egész fizika órán kezdődött, amikor a tanár behozta a prizmákat. Én azon nyomban a szivárvány színeire bomlottam. A harmincas évei végén, negyvenes évei elején járt, magas volt, jóképű, sportos és nagyon értelmes. Volt egy régimódi stílusa öltözködésben és személyiségben is. Az első felnőttesebb "szerelmem" volt. Természetesen azóta is a szivárvány minden színében pompázok. De ekkor volt a legelső felismerésem. Sokat ábrándoztam róla, de azért beletelt pár évbe, amíg képessé váltam realisztikusabban gondolkodni.
2/5 anonim válasza:
A csillámvilág kutatásai szerint a fény és a benne található színek kultúránként különbözhetnek. Lehetnek pozitív vagy negatív szimbolikájuk is sőt árnyalatuktól függően akár hiányozhatnak is. Ha szerelemről beszélünk "a szivárvány minden színében pompázok" állítás nem helytálló hiszen míg a piros tipikusan a szerelem és a szenvedély színe addig a kék jellemzően hűvösség és konzervativizmus motívuma főleg Kanadában. A lila szín szexuális bizonytalanságot sugároz a barna meg egyenesen a piszok jelképe. Tehát amennyiben a szerelem mint kifejezés egy erősen középszerű és mondhatni földhöz ragadt érzelmeket jelent magának, úgy esetleg lehet valamennyi értelem is benne.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem. Hogy csináltad?
2020. júl. 29. 11:27
5/5 anonim válasza:
Halhatatlan fény?
Hiszen egy villanykapcsoló is képes halálát okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!