Anyukám túlzásba viszi a dolgokat, mit tegyek?
Azért írom ebbe a kategóriába mert ehhez tartozik.
Egész életében szenvedett a paranormális dolgok miatt. A nővérével rengeteg rossz dolog történt amibe bele is halt 22 évesen. Olyan dolgokat mesélt mint mikor horror filmekben megszáll valakit egy démon.
Az egész családra kihatott ez a dolog, mintha el lennénk átkozva. Sokmindent átéltem énis tehát teljes mértékben hiszek ezekben a dolgokban.
Anyukám pedig nagyon túlzásba viszi mostmar. Nekem is született gyerekem, az elején és még azóta is ha a gyerek többet sír aznap vagy nem alszik éjjel rögtön hozza a füstölőt stb mert megverték szemmel stbstb. Szerintem ez már túlzás. Tudom hogy van amit nem tudok megmagyarázni de igyekszem amit csak lehet.
Próbálom mondani neki hogy dehát fogzik, de ő mintha belebolondult volna már ezekbe a dolgokba. Hogy segítsek rajta?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!