Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Akik hisznek a démonokban,...

Akik hisznek a démonokban, szerintetek egy démon képes egy élő ember lelkét elrabolni és a túlvilágon tartani?

Figyelt kérdés

2020. jún. 23. 14:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdező.

Magam sem tudom miert pont akkor volt sok ilyen atvaltozás, de akkor sok volt. Es pontosabban egy szeptemberi hetre vezethető vissza, persze ez utóbbit mar nem tudom hatarozottan kijelenteni, mert nem vagyok vagy voltam minden erintett ismerőssel napi kapcsolatban.

2020. okt. 14. 06:20
 12/12 anonim ***** válasza:

Egy a lenyeg. Kerüljetek a 7 fő bűnt pontosabban, ne hagyjátok elhatalmasodni rajtatok.

Tehat ha azt veszed eszre hogy valamelyik erősebben vonz akkor vedzelyeztetett vagy. (Aki most ezt olvassa, csekkolha le az első hozzaszólasomat mielőtt elkezdene ironizalo valaszt irni köszcsipuszcsilavcsi)

A 7 fő bűn pedig ezek:

-Irigyseg

-Kapzsiság

-Jóra való restség (tehát cserbenhagyás, segítség elmulasztása "biztos reszeg azert tantorog" "ugykellneki" stb.)

-Mohóság (nemcsak kaja de bármiben mertektelenseg)

-Harag

-Bujaság ("haddcsorogjon a nyáluk")

-Gőg (lenézlek, nem hallgatok rad, nem erdemelsz meg, en tudom a legjobban)

2020. okt. 14. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!