Kísértetek (ha vannak) legtöbbször miért éjszaka jönnek elő?
Figyelt kérdés
2020. jún. 18. 23:45
1/15 anonim válasza:
Az árnyék koromfekete és csak a napfényben látszik. A kísértet hófehér és csak a sötétben világít. Ez a természetük...
2/15 anonim válasza:
Éppen azért, mert csak az emberi elmében léteznek, ami hajlamos a sötéthez mindenféle "ijesztő" dolgot társítani :) Gondolhatod, ha léteznének, nekik aztán édesmindegy lenne a napszak, huhoghatnának nappal is...
3/15 anonim válasza:
Nincsenek kisértetek
A sötétség meg azért jön a témához mert éjszaka sokkal riasztóbb minden zaj a sötétben mint nappal
4/15 anonim válasza:
"Nincsenek kisértetek"
Ja, mert te eldöntötted...Emberek tízezrei, százezrei láttak már kísértetet, de nem baj, mert te úgy döntöttél, hogy nincsenek. Köszönjük, Emese.
Kérdező: én már többször is láttam kísértetet, de mindig nappal.
5/15 anonim válasza:
Orvosok szazezrei pedig eldontottek, hogy aki kiserteteket lat, az kepzelodik. Ez van, nem ciki, ha beteg valaki, az mar inkabb, ha nem fogadja el es inkabb hulyesegeket terjeszt.
6/15 anonim válasza:
Mert akkor használják a Blue Beam Projectet? Ez egy kivetített hologram és így idéznek elő "szellemeket". Valójában kísértetek nem léteznek.
7/15 anonim válasza:
Attól hogy ti még nem láttatok,vagy nem történt veletek semmi kisérteties dolog már más beteg?
Igenis léteznek,én már lattam is és rengeteg dolog töttént ami arra utalt hogy sokszor nem voltam egyedül.Lehet hülyézni,nem zavar:)Mindenkinek megvan a saját kis világelmélete;)
9/15 anonim válasza:
Úgy látom, a válaszolók kis hányada összekeverte az LSD-t a gyógyszereivel... xDDD
10/15 anonim válasza:
A "kísértet" mindig ott van. Este csend van, nyugalom van. Ezért jobban érzékelhető. Aki nem hisz ilyenben, az persze hülyeségnek tartja. A vallást is. Kár időt pocsékolnia ilyen kérdésekre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!