Mi a véleményetek a párhuzamos dimenziókról szerintetek létezhet ??
Figyelt kérdés
Van egy cikk ami sokat ír róla szerintetek igaz lehet??? Belinkelem2020. máj. 16. 22:13
11/22 A kérdező kommentje:
én is tudok sok mindent jártam a pokolban tudo mi van ott nem az amit az interneten látsz nem az csak baromság a pokolban nagy nyomor van és betegségek ahol nem látni egy extrább autot csak a nyomor és sötétség és nem csak egy pokol van hanem van tobb is
2020. máj. 16. 23:53
12/22 anonim válasza:
Nem bántásból, de nincs valami mentális betegséged?
13/22 A kérdező kommentje:
nincs miért én csak az igazat mondom
2020. máj. 16. 23:59
14/22 anonim válasza:
Mert tévképzeteid vannak és ez mentális betegségre utalhat. A másik lehetőség hogy drogozol
15/22 anonim válasza:
Szerintem nem léteznek de álmodozni szabad!😉
16/22 A kérdező kommentje:
nem drogozom tényleg végigjártam a poklok poklát
2020. máj. 17. 10:04
17/22 anonim válasza:
Akkor viszont mentális problémáid vannak. Keress fel egy pszichológust ő tud segíteni jó eséllyel
18/22 A kérdező kommentje:
mentális problémák lettek enek eredményeként amig végigjártam ja psziholus kellene az igaz
2020. máj. 17. 16:35
19/22 anonim válasza:
Szerintem pont hogy fordítva van. Mentális betegséged van és azért vannak ilyen tévképzeteid. Komolyan keress fel egy orvost nem bántásból mondom de ő lehet tud segíteni
20/22 A kérdező kommentje:
dfde nem tud szentül megvagyok győződbe hidd el te sem hinnél el de ha belecsepennél azt mondanád piha van ilyen van pokol ezért ne idézz szellemet és ne foglaákozzal halálközeli élényekkel a sorsrol ami meg van írva mert ha azt feltéved az alternatív provianciát fogod taposni azt az ösvényt amit isten nem akart az utadba rakni de te így tetted mert belelavtkoztál a dolgok menetébe
2020. máj. 17. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!