Mit akar jeleteni ez a jelenség?
Figyelt kérdés
Tehát mit akar jelenteni ez a kijelentés hogy belebolondulnánk vagy belehalnánk ha megakarnánk számolni hogy mennyi dimenzió van valahol olvastam ha megakarnánk ezt érteni akkor vagy belebolondulnánk vagy belehalnánk valaki ki fejtené bővebben mit is akar jeleteni ez??2020. ápr. 28. 10:45
11/20 A kérdező kommentje:
szerintem pedig létezik
2020. ápr. 28. 20:53
12/20 anonim válasza:
Akkor minek kérdezed? :d nem a mi bajunk ha minden hülyeséget elhiszel amit a neten olvasol
13/20 A kérdező kommentje:
nema netről olvastam csak saját bőröm=on is megtapasztaltam sajnos
2020. ápr. 28. 20:59
14/20 anonim válasza:
Tehát bolond vagy? Vagy meghaltál? Akkor miből gondolod hogy igazad van ha már halott/bolond vagy? :D
15/20 A kérdező kommentje:
igen szerintem meghaltam amugy ezt már gondoltam lehet benne valmi?
2020. ápr. 29. 18:30
16/20 anonim válasza:
Mi honnan a franból tudjuk mire gondolt a költő, tőle kellene kérdezned.
De talán a lényege az lehet, hogy nem vagyunk képesek felfogni a végtelen fogalmát, 0 és 1 között is végtelen sdarab szám van, nem tudod megszámolni, bele őszülnél (halnál) mire a végtelenül elhanyagolható részét megszámolnád.
Ennyi, és szerintem te már tényleg bele is bolondultál, de ha még időben abbahagyod talán belehalni nem fogsz.
Nézd meg ezt:
17/20 anonim válasza:
Ja meg a videó alatti kommenteket is elolvashatod ha érdekel a téma vannak jók köztük.
18/20 anonim válasza:
16:))) nem szeretnék abban a szállóban liftszerelő lenni
19/20 anonim válasza:
Biztos meghaltál azért tudsz most itt velünk társalogni :D Vágod amúgy hogy a húsvéti nyúl sem létezik?
20/20 A kérdező kommentje:
de létezik a húsvéti nyúl hát igen azt nem lehet tudni
2020. máj. 13. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!