Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mennyire láttok át az embereken?

Mennyire láttok át az embereken?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekel , hogy ki mennyire látja meg ezeket a dolgokat. Nem rég tapasztaltam magamon, hogy annak ellenére , hogy introvertált és gátlásos vagyok , iszonyatosan jól átlátok az embereken. Megérzem , ha mit akarnak , és hogy nagyából miért. Amin azért csodalkoztam , mert beszélgetni nemigen szoktam velük. Szóval gondolom nem egyedi eset , de nagyon érdekelnek az ilyen megérzések. Esetleg valakinek valamk tapasztalat?

2020. ápr. 4. 09:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
1: Sátánisták? Hogy érted? Rituálén vért isznak?
2020. ápr. 4. 12:17
 12/14 anonim ***** válasza:
69%
Ha te átlátsz embereken, de stabil, mély belső tudásod nimncs, önmagad nem kismered a leheteő legméyebben, nem dolgoztál fel sem traumákat, sem komplexusokat, nem vagy különösebben okos ember, akkor te nem átlátsz másokon, hanem belevetíted a legtöbb emberbe önmagadat.
2020. ápr. 4. 12:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is átlátok, de nem szólok nekik, hogy mit gondolok, érzek. Úgy gondolom, az élet elrendez sokmindent...
2020. ápr. 4. 13:35
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóképpen jól működik az én radarom is. Nagyon kevés embert engedek közel, mert rájöttem az emberi kapcsolatok zöme érdekeken alapszik. Nálam is volt több példa családon belül amikor jobban kellett volna rám hallgatni, mert egyszerűen tudtam hogy az a jófej igazából egy sz.rfej. Sok ember vaknak tűnik, annyira elfogultak tudnak lenni 1-2 kedvesebb gesztust követően, pedig sok esetben az csak befektetés az illető részéről.
2020. ápr. 4. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!