Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Templom gondok. Valami kint...

Templom gondok. Valami kint akar tartani? Most akkor mi is ez?

Figyelt kérdés

Reméltem hogy itt lesz olyan aki nem néz komplett idiótának...

Azaz igazság hogy nem tudok bemenni egy templomba sem, mert remegek, rosszul leszek, elkezd gyorsabban dobogni a szívem és nem lassul le amíg ki nem megyek. Meg ilyesmi. Nem vagyok ilyenkor se ideges se nem félek se semmi, szóval nem értem miért van ez.

Igazából nem is érdekelne a dolog, de fotózni mentünk be valamelyik nap és egyszerűen nem bírtam mert remegett a kezem végig amíg ki nem mentünk. Viszont vissza kéne mennem valamikor de hogyan? Miért van ez? Mással is volt már ilyen? Mit tehetnék?

2010. júl. 25. 19:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
En se birom a nagy tereket, a kicsi kuckos helyeken erzem jol magam:D (bar a bezartsagot se birom..:S) Szoval lehet, h ez a bajod. En is emiatt erzem magam rosszul pl a templomokban.
2010. aug. 14. 15:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem csodálom. Én se bírom azokat az undorító szentséges, jóságos vagy épp álszentséges energiákat...
2010. szept. 26. 01:00
 13/13 anonim válasza:
Ne ilyen kérdéseknél reklámozzad egy keresztény országban az iszlámot legyél kedves!
2011. jún. 20. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!