Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Van olyan film amitől megijedek?

Van olyan film amitől megijedek?

Figyelt kérdés
keresek valami olyan voideót vagy teljes filmet(mozifilmet is) ami elég parázós. nemtalálok évekóta semmi ilyesztőt.
2010. júl. 24. 20:49
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Jó!

Akkor elküldöm neked mi várhat egy nem hivöre a sirban!

Szerintem ezen érdemes lenne elgondolkozni, a buta filmek helyett, mert az mind kamu, de a halál valoban el fog jönni, és mégsem készülnek rá sokan.

[link]

Hitet, és minden jót!

2010. aug. 8. 10:59
 32/36 anonim válasza:
Keress rá az ázsiai horrorfilmekre. Nagyon sok van, néhányat nagyon elrontanak, de van ami nagyon jó. Pl. Dark Water, amit már mondtak előttem is, vagy az Átok ázsiai változata. Nagyon sok jó van. Egyébként az Ideglelésből van 2. rész is, nem annyira ijesztő, mint az 1., de azért az is jó.
2010. aug. 14. 13:06
 33/36 anonim ***** válasza:
szerintem biztos van, de én nem tudok ilyet mondani ugyanis amikor mi horror/thrillert nézünk, szakadunk a röhögéstől..
2010. szept. 14. 21:25
 34/36 anonim ***** válasza:
tükrök! hatlmas film, nem olyan ijesztő de utána kivitettem a tükröt a hálószobából....xD
2010. okt. 23. 15:43
 35/36 anonim ***** válasza:
Menj ki éjfélkor a temetőbe!!!!
2011. jan. 21. 16:16
 36/36 anonim válasza:
Teletabi
2013. márc. 14. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!