Van olyan film amitől megijedek?
Figyelt kérdés
keresek valami olyan voideót vagy teljes filmet(mozifilmet is) ami elég parázós. nemtalálok évekóta semmi ilyesztőt.2010. júl. 24. 20:49
11/36 anonim válasza:
Szerintem egy majd 30éves felnőtt férfinek nem kellene a gatyájába csinálni egy horror FILMtől sem. Legalábbis én kiröhögném.
12/36 A kérdező kommentje:
na!! végre.
az ideglelés az jó volt.
valami hasonlót keresek.
2010. júl. 24. 22:36
13/36 A kérdező kommentje:
lehet nemkéne paráznom. de ha felfogtad volna akkor látod hogy pont az a baj hogy nem félek, nemilyedek meg.
jóérzés szerintem.
mint nyilvános helyen dugni csajoimmal és attol tartani hogy észrevesznek. hasonló érzés nekem.rettegno akarok!!!
2010. júl. 24. 22:38
14/36 anonim válasza:
Felfogtam és szerintem pont az a normális, ha egy felnőtt FÉRFI nem retteg egy FILMtől, mint egy tinédzser.
16/36 anonim válasza:
Rémálom az Elm utcában, nem a régi az új ami most megy a mozikba!
17/36 anonim válasza:
[REC] - hasonló kézikamerás cucc, mint az Ideglelés.
Egyébként én is hasonló cipőben járok, máig keresem azt az érzést mint tizenegynéhány évesen...
18/36 anonim válasza:
Kedvencek temetője ( persze csak az első része)
19/36 anonim válasza:
Esetleg olvass Lovecraftot, pl. az Árnyék Innsmouth Felett, vagy az Álmok a Boszorkányházban című novellája sokkal nagyobb hatással volt rám mint akármilyen horrorfilm.
20/36 anonim válasza:
Szerintem is inkább olvass, félni meg nem akkor fogsz, mikor nézed, meg olvasod, hanem éjszaka mikor beleszövődik az álmodba:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!