Ti hisztek olyanban ahol valami rossz történt az rossz energiát bocsájt ki?
Figyelt kérdés
tehát olyanbn hisztek ahol valami rossz t=ortént az rosszt bocsájt ki vagy vannak negatív energiák a földön szerintetek ??2020. febr. 19. 21:02
2/19 A kérdező kommentje:
szoval te szerinted nincsenek ??
2020. febr. 19. 21:18
4/19 A kérdező kommentje:
egin például egy esemény vagy egy grafitik falon nem hisz ilyenben senki sem hogy grafitiknek is lehet hatása az emberi elmére?
2020. febr. 19. 21:35
5/19 anonim válasza:
Nem. Bán én is szoktam érezni egy helyen, ha nem biztonságos.
6/19 A kérdező kommentje:
szerintem mindennek meg van a maga energiája mit bocsájt ki milyen hatása van
2020. febr. 19. 22:21
8/19 anonim válasza:
A Föld minden egyes pontján nagyon-nagyon sok szörnyű rossz dolog történt az évmilliók során. Egy négyzetcenti sem mentes a borzalmaktól ilyen mérhetetlen sok idő alatt. Ez olyan, mintha vennél egy régi házat, már biztosan többen születtek és meghaltak benne, mert az emberek nem a mezőn szoktak többségében meghalni, hanem ágyban.
9/19 anonim válasza:
"valami rossz történt"
Ez így túl általános, azaz megfoghatatlan.
Rossz az, a villám belecsap lakásod előtti fába, a rossz energiák:
- nagy fény,
- erős hang,
- kellemetlen nyomáshullám.
10/19 anonim válasza:
Igen, én rendszeresen a sarki tujafa alá kuláztam, ott bocsátottam ki a rossz energiáimat.
Ki is száradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!