Szerintetek lehet ilyen hogy egy festmények lehet vagy egy falfestménynek grafitinek lehet energiája?
Figyelt kérdés
Mármint arra gondolok hogy hatással lehet az emberi elmére valamilyen grafitinek modosíthatja a tudatot??? esetleg lehet negatív vagy pozitív energiája???#szimbólum #grafitty
2020. jan. 6. 09:09
1/12 anonim válasza:
Lehet hogy egy ilyen lehet energiája kérdést lehet helyesen graffiti megkérdezni? Lehet?
2/12 anonim válasza:
Nem. Fordítva van: rád hat a festmény, amit valaki más festett, akinek a festményében benne van önmagából egy szeletke.
3/12 A kérdező kommentje:
de univerzumban minden mozog én azt olvastam tehát grafitinek is lehet hatása a világra szoval az emberi agyra is kisugárzása mint pozitív mint negatív energia stb vagy tévedek?
2020. jan. 6. 09:52
5/12 A kérdező kommentje:
szerintem nem minden ami világon van az mozog k=onyvek szolnak rola és hatással van az emberre leírt mondatok stb
2020. jan. 6. 10:00
6/12 anonim válasza:
Nem, biztosan tudom, hogy nincs ilyen.
7/12 anonim válasza:
Szerintem a festmények,képek hatással lehetnek az elmére.
Egy kutatás szerint az emberek szívesebben élnének kevesebb jövedelemből olyan helyen ami szép, "komfortos",mint magasabb jövedelemből egy nem annyira tetsző helyen. A minket körülvevő dolgoknak nagy hatása lehet a közérzetünkre,kedvünkre, amit te hívhatsz akár "pozitív energiának" is.
8/12 A kérdező kommentje:
ugse egys csomó könyv szól róla hatással van elmére és a tudatalati lehet egy festmény valmiért a multban anak ellenére és anak tudatán létezni fog végette történtek dolgok például gyerek születés sors vonalaon
2020. jan. 6. 12:29
9/12 anonim válasza:
Valamilyen szinten hatással lehet, attól is függ, mit ábrázol. A tudatot nem módosítja, arra más eszközök vannak.. ugyebár😄
10/12 A kérdező kommentje:
aha értem de azért valmilyen hatást szabályos szerintem minden kép minden ami a világon van
2020. jan. 6. 15:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!