Képesek vagyunk rá? 😊
Figyelt kérdés
Képesek vagyunk a saját belső világunk változtatásával valódi változást jó irányban előidézni a "külvilágunkban"? Tudom,hogy ereje van a gondolatainknak,de tenni is kell érte. Szeretnék változást!! Hogy induljak el?
23N
2019. szept. 24. 18:01
21/29 A kérdező kommentje:
Nem birom meginni a sort. (De bekultem mar ki eletem soran emberekkel.) Erdekes jo erzes. No vagyok. Max a citromos 0% soproni. Na az finom noi limonade! :)
2019. okt. 19. 15:05
23/29 anonim válasza:
Tényleg inkább sörözzetek. (Én képes lennék x km utazni a békéért
24/29 A kérdező kommentje:
A Somersby-t imadooom!! 😍😍😍
:)
2019. okt. 19. 22:22
25/29 anonim válasza:
Elég gyerekes vagy kérdező. Én is rengetegszer megpróbáltam már ezt a "pozitív" dolgot, de mindig az lett a vége, hogy hoppon maradtam. A legjobb megoldás, kakilni minden rossz indulatú emberre és kész ennyi. ☺
26/29 A kérdező kommentje:
Te aztan egy nagyon nagy Harrrczos lehetsz..!!! Ja NEM.
Nem vagyok kivancsi a sertegetesre,sajnallak h azert nezel ide fel,hogy kibe lehetne belekotni..
Akkor maradj hoppon nem izgat. :)
2019. okt. 20. 08:15
27/29 anonim válasza:
szuszáááá, gondolj a somersbyre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!