Mi történt velem tegnap éjjel?
Sziasztok! Fontos leszögeznem, hogy biztosan nem álmodtam és nem használtam semmilyen tudatmódosító szert!
Tenap éjjel feküdtem az ágyban, mikor hirtelen minden ok nélkül elkezdtem félni. Aztán egyszer mintha valami 2x is átrántott volna a szobán. Annyira, hogy a gyomrom is felrordult. Itt már nagyon meg voltam rémülve, mozdulni sem mertem. Aztán jött a következő. Olyan volt, mintha egy székhez kötözve keringtek volna a szobában, de nagyon gyorsan. Egy dolgot láttam csak, egy férfi sziluettjét, aki a fal mellett állt. Párom is a szobában volt, de ő már aludt mikor én lefeküdni készültem. Iszonyatosan féltem, próbáltam kiabálni páromnak, de nem tudtam. Aztán hirtelen megint az ágyban találtam magam. Sírtam, és becsuktam a szemem. Mikor kinyitottam, rajtam volt s takaró, ami még a fejem is betakarta. Láttam rajta egy feliratot: HELP. De ez után a takaró is egyszer csak eltűnt. Egész éjjel nem mertem elaludni, még most is a sírás folytogat ha rágondolok. Páromnak nem mertem elmondani, mert félek, hogy őrültnek néz. Most egyedül vagyok itthon és hiába van fényes nappal, rettegek... Nem tudom mi történt az éjjel velem, csak itt merem megkérdezni.
Csupán egy két tényezőben hasonlít az alvásparalízis a démon látogatáshoz, még is keverik.
Az alvásparalízisben megbénulsz, éberebb lehetsz, de még sem tudsz mozogni egy ideig. Nincs se terror, se semmi.., max ijedtség a paralízis miatt.
Nem kell félned. Ezek általában egyszeri látogatások. Azért is volt ilyen brutális, mert sok benned a félelem. Légy boldog, elfogadó az életeddel. Engem már látogatott meg démon, de feldughatta a kis terror érzet sugárzását. Nálam nem volt halucinációs támadás, de hozzám ért és beszélt is hozzám, még is éreztem, h csak a dolgát végzi.
Ne félj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!