Carmen2019 kérdése:
Minden esetben müködik a szerelmi kötés? Ha az égiek engedik. Akkor is elöfordulhat hogy nem sikerül? Vannak jó mágusok?
Figyelt kérdés
Mennyi idö kell a sikeres kötéshez?2019. júl. 22. 06:30
41/54 anonim válasza:
Azért nem szabad elmondani, mert a sok emberi irigység és rossz akarat nagyon gyengíti a kötést!
42/54 anonim válasza:
Én ugyan nem mondtam el senkinek! Hittem is benne, akartam is nagyon. Mégsem hatott.
43/54 anonim válasza:
Azért nem hatott mert valószínű h nem is csináltak semmit.
44/54 anonim válasza:
Gondolod, hogy amit együtt csináltunk pl. a woodoo babákkal - pl. nekem kellett összekötözni őket a mágus jelenlétében, egy rövid tincset a hajamból is levágott és mellé tette stb. - az csak hókusz-pókusz, nem egyéb? Mondjuk látom, hogy semmi, hiszen nem hatott.🤔
45/54 anonim válasza:
Igen. A hölgy nagyon szépen fel èpítette ezt az egészet. Kamu úgy ahogy van.
Nem is fog történni semmi sajnos. :(
46/54 anonim válasza:
Az igazi szerelmi kötés nem a jelképes dolgoktól (baba, anyag, amivel összekötik, gyertya stbstb) működik. Ott más van... Valami erősebb. :) Csak azt nem lehet előadásként előadni és sokakat elrettentene.
47/54 anonim válasza:
Tételezük fel, hogy müködik!
Eddig csak csalóknál voltam
Stb...
Akkor mondjatok már nekem olyan mágust aki megcsinálja, válalja a felelősséget a munkájáért, és akkor kéri a pénzt amikor az “ árút” megkaptam!!
48/54 anonim válasza:
46os, itt a démonokkal való alkuról beszélsz ugye?
49/54 anonim válasza:
Ismerősnél kivi leszek hat-e.Kártya eddig jókat mutat.Ha sikerül mesélek.
50/54 anonim válasza:
Ha megírod priviben akár, hogy kinél csinálta megmondom, hogy várja e a hatást..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!