Carmen2019 kérdése:
Minden esetben müködik a szerelmi kötés? Ha az égiek engedik. Akkor is elöfordulhat hogy nem sikerül? Vannak jó mágusok?
Figyelt kérdés
Mennyi idö kell a sikeres kötéshez?2019. júl. 22. 06:30
31/54 anonim válasza:
Igen ez így van illetve nem is jó ötlet egy ismerős orrára kötni.
Jól értem h már próbálkoztál? Ha igen kinél?
32/54 anonim válasza:
31, ha igazán akarod tudni, esetleg te is ilyesmire készülsz, írj rám privátban.
33/54 anonim válasza:
Aki nekem csinálta az nem kötés volt, valami más, de gyertyát is kellett gyújtanom nekem is otthon, és ő is csinált valami szertatást otthon 7 napig, vagyis azt mondta, de a lényeg, hogy hatásos volt, a többi meg nem érdekel, még ha nem igazi sem. Amúgy mit jelent az, hogy igazi. A végeredmény a lényeg! Ja és én nem találkoztam vele, csak a születési adatokat kellet elküldjem neki.
34/54 anonim válasza:
33, ki csinálta és mennyibe került ez neked? Már ha nem vagyok indiszkrét.
Mennyi idő volt? Biztos vagy benne, hogy ennek köszönhetően vagytok együtt?
35/54 anonim válasza:
Én egy ismerős által kerültem el hozzá. Igen,biztos vagyok, hogy ő segített, mert minden úgy lett , ahogy megmondta. A többit privátba, ha érdekel.
37/54 anonim válasza:
Azt tudtátok, hogy ha elszánjátok magatokat senkinek sem szabad elmondjátok, mert csak akkor hatásos, különben nem. engem figyelmeztetett aki nekem csinálta és nekem sikerült is, sokba került, de megérte.
38/54 anonim válasza:
Igen de most egy vad idegen aki azt se tudja ki vagyok?
39/54 anonim válasza:
És ez vonatkozik jósra, látóra is? Nyilván ők azonnal látják, hogy van rajtad kötés.
Vagy csak ismerősökre, családtagokra?
Én azt hallottam, azért nem érdemes elmondani, mert ha valaki nem hisz benne, az gyengítheti a mágia erejét.
40/54 anonim válasza:
Emberek.. őszintén ti tényleg szeretitek azt akit megköttök? Nem hinném, különben az lenne a fontos hogy ő boldog legyen. Ez csak erős önzés a részetekről, és remélem visszakapjátok majd, olyan köt majd magához akitől ti undorodtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!