Hol tudok találni olyan embert, aki pénzért elátkozna nekem valakit?
Nagyon súlyos következménye lehet, nehogy megtedd!!!
Egy boszorkánytól hitelbe kértem átkot az egyik "barátomra", a legsúlyosabbat kértem, gondoltam mért is ne, úgysem történhet meg az.
Egy hétre rá a gyomorrák elvitte.
Azóta átkozom az egész dolgot és lelkifurdolásból minden hétvégén kijárok a koporsójához. Szörnyű érzés!!!
Ne aggódj, semmi közöd a halálához.
A gyomorrák nem egyik napról a másikra alakul ki, és visz el valakit.
Jól mondod, ez tényleg butaság.
Csak gondolj bele, ha ez működne, pl. Orbán már biztos nem élne...
#6, pont ezt mondom. Hülyeség az egész. Ha működne az átkozódás, nemcsak Orbán nem élne. :D
Meg akkor bérgyilkosok sem léteznének, mert nem lenne rájuk igény, hiszen sokkal olcsóbb megátkozni/megátkoztatni valakit, mint ráküldeni egy bérgyilkost hatalmas összegekért, ráadásul a lebukás miatt sem kéne aggódni, mivel gyakorlatilag nulla lenne az esélye a lelepleződésnek, és nem is lenne bizonyíték.
#4, tényleg ne görcsölj erre rá. Nélküled is meghalt volna. Ez valóban egy hosszabb folyamat, nem egyik pillanatról a másikra jut el valaki odáig, hogy belehaljon (de azért a boszi elérhetőségét elküldhetnéd).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!