Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A szerelmi kötés magával...

A szerelmi kötés magával hozza a hűséget is, illetve az én helyzetemben megoldás lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

27 éves vagyok és 6 éve van egy férfi az életemben. Minden téren első és egyetlen volt nekem. Volt mikor külön voltunk az évek aiatt

2019. júl. 16. 00:49
 1/8 A kérdező kommentje:

Bocsánat...

Tehát volt mikor külön voltunk az évek alatt, próbáltak is nekem udvarolni, mégis ő kellett. Kétszer volt ilyen, ő lépett le, majd tért vissza.

Most 2 hete rájöttem, hogy társkereresőzik, ráadásul nála 30 évvel idősebb, nem túl szép, nem túl fehér nőknek is csapja a szelet. Nagyon összevesztünk és én kidobtam.

De nagyon szenvedek... Olvastam sokat a szerelmi kötésről, olyan embert is ismerek, aki tudna benne segíteni. Viszont csak akkor érdekel, ha nem marad ugyanolyan mint volt... Vagyis hűtlen és nagyon sokat bulizós.

A szerelmi kötés jelenthet erre megoldást? Mert ha nem akkor biztos nem fogok ilyet kérni, mert én már nem bírom ki ezt, hogy folyton nőzik

2019. júl. 16. 00:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Egyébként mióta kidobtam, arról szól az életem, hogy tudatosítsam magamban, hogy jobbat érdemlek... De a gondolat is elborzaszt, hogy más férfi érjen hozzám 😔
2019. júl. 16. 00:56
 3/8 anonim válasza:
76%
Sok a troll így hajnal fele, kezdem észrevenni. Kérdező, ezt már nem éri meg tovább húzni. Ha 6 év alatt nem sikerült normális kapcsolatot kialakítani, és annyira nem érdeklődik irántad, akkor szerintem hagyd a francba az egészet. Hosszú idő lesz mire kihevered, de ez is az élet része. Nem te vagy az első akivel ilyen történt.
2019. júl. 16. 05:00
 4/8 anonim ***** válasza:
92%

Szerelmi kötés szerintem nem jó dolog, jár vele a rossz is. Miért akarod magadhoz láncolni?

Egyébként a szövegből nekem az jött le, hogy ő nem szeret téged annyira, mint amennyire te őt. Tényleg jobbat érdemelsz, csak nyisd ki a szemed!

Nagyon nehéz tudom, én is voltam így és még sokan mások, ez a fájdalom és lecke fog előrébb vinni téged, egy olyan férfihoz, aki mindenben szeret.

Nehéz elképzelni, hogy egy másik férfi érjen hozzád, de gondold el hogy ezelőtt a pasi előtt, is ez volt a véleményed???

Nekem is volt egy kapcsolatom 8 évig tartott, azt hittem ő az igazi, de mióta együtt vagyok egy olyan emberrel, aki mindent imád és szeret rajtam és őszinte és hűséges, azóta rájöttem, hogy az amit eddig én hittem annak az hazugság volt. Én is úgy éreztem, hogy mindenáron meg kell tartanom, még az öngyilkosság is eszembe jutott, és mára visszagondolva totál hülyének érzem magam, hogy hagytam volna ezt.

Legyél te az erősebb, mutasd meg magadnak ki vagy.

Ne engedd hogy olyan férfiak irányítsák az életed, akik

csak hátráltatnak.

2019. júl. 16. 05:32
 5/8 anonim ***** válasza:
74%

Egyelőre semmilyen férfi ne érjen hozzád. Zárd le ezt a kapcsolatot, és nőj fel. Keress pszichológust ha kell, de amig független, önálló nőként nem érzed jól magad a bőrödben, ne próbálkozz új kapcsolattal. Most olyan vagy, mint a ki "lélekben féllábú", és kétségbeesetten keres valakit, akire rátámaszkodhat, hogy fel ne dőljön. Ebből nem lesz egyenrangú kapcsolat. Még annak se jósolok nagy jövőt, ahol két féllábú támaszkodik egymásra.

Majd ha rendbe jöttél, akkor válhatsz nyitottá, és meg is fogod találni a neked való partnert.

2019. júl. 16. 07:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm ❤️
2019. júl. 16. 07:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Az hűségi kötés.

A szerelmi egy szerelmi aspektusú vonzódás érzetet rak rá.

2019. júl. 16. 11:08
 8/8 anonim ***** válasza:
68%

A kényszerített szerelmi vonzódás (szerelmi kötés lényege) nem vonzza maga után a hűséget is.

Attól, hogy a megkötött levakarhatatlanul kötődik, még nyugodtan körülnézhet más kiskertjében is.

2019. júl. 16. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!