Sanca99 kérdése:
Kinek van myPhone Hammer Energy telefonja? Én vettem egyet leellenőriztem és azt irta ki, hogy otg képes. Usb endoszkóp kamerát próbáltam hozzá 3 félét is, de mégsem működik. Valaki megoldás?
Figyelt kérdés
2018. okt. 21. 10:15
1/3 anonim válasza:
Nincs megoldás vagy kompatibis vagy nem.. Kollégám endoszkópja se ment P9light-al más telefonnal meg igen.
2/3 anonim válasza:
Amúgy a endoszkópok kezelő szoftvere fent van?
3/3 anonim válasza:
Magyarországon így árulják szar szoftverel a Kínai kellene hozzá. azt meg ebben az országban ki van tiltva. Pl AN98A android camera.
a play aruházban van amivel működik és ingyenes: USB Camera EasyCamp or USBG WebCam így keres rá angol verzió kínai licenszel. ezzel működni fog csak csikos lesz alapbol. a Size menünél vedd kisebb felbontásra és már müködik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!