Lehet hogy nekromanta tőr birtokosa vagyok?
Van egy tőröm, amit nem mindennapi használatra viselésre terveztek, olyan kialakítása a stílusa mint egy kannibál tőr lenne.
A képen látszik.
Gyanus volt hogy a kb 1 hetes mirelitcsirke amit ezzel akartam felvágni elkezdett vergődni rosszul lettem aznap este, utána a szalonna görbült meg miután vágtam egy szeletet egy táblából, majd a hala vergődött amit ezzel bontottam pedig levágtam a fejét, ki kellett önteni az egészet, soha semelyik másik tőrömmel nem volt ilyen problémám csak amikor ezzel a tőrrel dolgozom. Úgy érzem életre kel a hús és mérgezetté válik amit ezzel a tőrrel megvágok. Másik érdekes hogy az éle a papírt sullyából elviszi, de a kezem sehogy sem tudom még szándékosan sem elvágni. Én nekromanta tőrre gyanakszom de nyitott vagyok bármire.
Ha valaki pár napja azt mondja hogy ez a tőr ami a falon lóg ezt csinálja amit tapasztaltam akkor kiröhögöm és felajánlom hogy mentőt kívok. Valami nem stimmel ezel a tőrrel, ötletek?
Bebeszéled csak magadnak.
Másrészt ez a kés egy olcsó utánzat. Gondolom valamilyen szuvenír boltban vetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!