Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Lehet hogy nekromanta tőr...

Lehet hogy nekromanta tőr birtokosa vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy tőröm, amit nem mindennapi használatra viselésre terveztek, olyan kialakítása a stílusa mint egy kannibál tőr lenne.

[link]

A képen látszik.

Gyanus volt hogy a kb 1 hetes mirelitcsirke amit ezzel akartam felvágni elkezdett vergődni rosszul lettem aznap este, utána a szalonna görbült meg miután vágtam egy szeletet egy táblából, majd a hala vergődött amit ezzel bontottam pedig levágtam a fejét, ki kellett önteni az egészet, soha semelyik másik tőrömmel nem volt ilyen problémám csak amikor ezzel a tőrrel dolgozom. Úgy érzem életre kel a hús és mérgezetté válik amit ezzel a tőrrel megvágok. Másik érdekes hogy az éle a papírt sullyából elviszi, de a kezem sehogy sem tudom még szándékosan sem elvágni. Én nekromanta tőrre gyanakszom de nyitott vagyok bármire.

Ha valaki pár napja azt mondja hogy ez a tőr ami a falon lóg ezt csinálja amit tapasztaltam akkor kiröhögöm és felajánlom hogy mentőt kívok. Valami nem stimmel ezel a tőrrel, ötletek?

2019. júl. 13. 19:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Bebeszéled csak magadnak.

Másrészt ez a kés egy olcsó utánzat. Gondolom valamilyen szuvenír boltban vetted.

2019. júl. 13. 20:10
 2/10 A kérdező kommentje:
Családi örökség volt, hawai szigetekről származik ha szuvenir volt.
2019. júl. 13. 20:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Keszits videót az esetekről, kivancsi vagyok ra
2019. júl. 13. 20:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Megy már angolul a munkafüzet?
2019. júl. 13. 23:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem hogy egy bankautomata birtokosa lennél...
2019. júl. 14. 11:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A kisujjadon le kéne vágni a körmödet
2019. júl. 14. 13:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Küldj kérlek videót! Érdekel.
2019. júl. 14. 14:16
 8/10 SztupaDin ***** válasza:
100%
Fontosabb kérdés, hogy a kisujjadon miért nem vágod a körmöd? Elég undi.
2019. júl. 14. 18:25
 9/10 anonim válasza:
azzal túrja a turhát és a fülzsírt. Nagyapám is ezt csinálja
2019. júl. 15. 03:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem ez inkább egy rituális tőrnek tűnik. Így képről nem fogok tudni sokat mondani róla, de javasolnám, hogy inkább akaszd vissza a falra és ne használd kajavágáshoz, meg egyéb hétköznapi dolgokhoz. Ezt egyébként is nyilvánvalóan jelezte, abból, amit leírtál.
2019. júl. 16. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!