Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért mondják magukat sokak...

Miért mondják magukat sokak mágusnak, mikor Magyarországon kb 4-5-en vannak, a többiek csak boszorkányok?

Figyelt kérdés
2019. júl. 10. 21:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
20%
Szóval az igazság fárasztó ? De a sok tőgymeleg ezo tv-s csaló az nem fárasztó ugye ? :) Vicceskedünk itt , de szeretném kihagsúlyozni hogy ez komoly dolog mert minden mai ezó meg horoszkóp meg ilyen jóga , babona ilyesmi dolgok a sátántól származnak , aki ezekben él az a pokolra jut ! Lehet ezen mosolyogni ... nem fgosz amikor megtapasztalod a pokolt !
2019. júl. 16. 02:17
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
a "mai " helyett "ami -t" akartam írni ...
2019. júl. 16. 02:18
 13/20 anonim ***** válasza:
70%
Te jó ég, vajon mit szólnának az itteni vallásfanatikus, pokolfélő válaszolók, ha megtudnák, hogy pl. az angyalokat abszolút nem zavarja, ha démonokkal kommunikálsz és fordítva is igaz. Kérdező, miből gondolod, hogy "kb 4-5-en vannak"? Ha abból, hogy ennyi "hírességet" ismersz aki annak vallja magát Magyarországon, akkor szerintem gondolkodj el újra a kérdéseden.
2019. júl. 16. 10:43
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Kedves Dien : Te nem tudsz semmit !
2019. júl. 16. 11:03
 15/20 anonim ***** válasza:
Hát ez elég bátor kijelentés tőled # 14-es :) Kitalálom: Jehova tanúi?
2019. júl. 16. 12:59
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
MI ????!!!!! Azok az ördögöt szolgálják !!! Én katolikus Keresztény vagyok !
2019. júl. 17. 00:59
 17/20 anonim ***** válasza:
Gondolkozz le hogy mit írtál . De ha nem látsz túl magadon 8 megjegyzem nem könnyű ) akkor nem tudunk beszélgetni .
2019. júl. 17. 01:01
 18/20 anonim ***** válasza:
70%
Ha katolikus keresztény vagy, akkor Jahve az istened. Ugyanis isten neve a Bibliában JHVH/Jahve/Jehova. Úgy látszik, kicsit össze vagy zavarodva, azt se tudod kihez imádkozol. Ajjaj, ebből így lehet nem lesz paradicsom :) Na nem baj, sok vallásfanatikus így van ezzel, szóval legalább nem leszel egyedül.
2019. júl. 17. 01:25
 19/20 anonim ***** válasza:

Ezt a perpatvart b*szki...

Itt mindenről szó van csak a válaszról nem.

Kedves kérdező! Mágiát tanulok egy kb két éve és eddig végig a mágus/boszorkány megnevezés csupán a nemi megkülönböztetésből van, aki férfi és mágiát tanul az mágus, (ha kezdő akkor inkább varázslónak nevezném) aki nő és mágiát tanul az boszorkány. Én boszorkánynak vallom magam, energiával gyógyítok és házat tisztítok, egész jók a megérzéseim, beszélgetek a fákkal és erdei lényekkel akik mind más-más természetűek, nem emberi logika alapján cselekszenek, reagálnak, így nem mondhatók egyöntetűen gonosznak/jónak.

Megtérítő kommentek és üzenetek 3-2-1...

2019. júl. 18. 09:43
 20/20 VikATanacsTalan ***** válasza:
Köszi a kérdést, jót nevettem a válaszokon. :)
2019. júl. 20. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!