Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha tudom, láttam, érzem,...

Ha tudom, láttam, érzem, hallom a démonokat, és ezt mások is tudják, akkor miért nem hiszi el senki se?

Figyelt kérdés
2019. júl. 2. 16:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Mutass egy olyan felvételt, amiről 100% bizonyossággal kijelenthető, hogy démon van rajta.

Nem tudsz, mert nem létezik ilyen.

Már eleve az hamisságra utal, hogy valami csak felvételen létezik.

Egyszer csináltam egy kamu ufos videót, és benne volt a RTL fókuszban meg lehozta egy csomó külföldi lap. Ennyit erről. Az emberek bármit elhisznek, amit el akarnak hinni.

2019. júl. 3. 12:25
 12/16 anonim ***** válasza:
És mit mondanak a hangok?
2019. júl. 3. 19:14
 13/16 anonim ***** válasza:

Ez nem ilyen egyszerű 11#, nem feltétlenül videóról beszélek. Nyilván ha nem te csinálod úgy már nehéz elhinni.

De ha igen akkor tudod hogy nem hamisítvány.

2019. júl. 3. 19:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha sátánista létemre hallanám a démonokat biztos nem idejönnék kérdezősködni xD
2019. júl. 6. 06:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Őszintén? Engem pont nem érdekel, hogy ki hiszi el és ha tényleg benne vagy a témában, akkor téged se kellene, hogy érdekeljen.
2019. júl. 16. 10:52
 16/16 anonim ***** válasza:
59%

"ezt mások is tudják, akkor miért nem hiszi el senki se?"

Ez az a jelenség, amikor mások is tudják, hogy az illető szerint ő Napoleon, mégsem hiszi el senki.

2019. júl. 16. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!