Akik tudnak asztrálsíkon utazni, azok honnan tudják, hogy nem csak kamu, hanem igazi?
hát ez nemigazán így van. mert akkor én tudnék lebegni-repülni.de nem tudok. onnan tudom h gyorsan pörögnek a csakráim és kilökődök a testemből. hangot is adok ki h tutira menjek. a hangom vibrálós. ezt nemigazán lehet hallucináálni. minden ugyanúgy van mint ezen a síkon. csak azért élesebb-sokkal sötétebb vagy világosabb van. pl: ha este van akkor iszonyú sötét van, ha reggel vagy nap közben akkor borzalmasan világos.kicsit nehezebben lehet mozogni olykor mert olyan sűrűbb a légkör vagy nem is tudom mi.
egyszer a tv-met is be tudtam kapcsolni az asztrálsíkon. legmesszebbre csak a város végéig mentem-ami azért közel van hozzám. rendes gyaloglással 30 perc. asztrálutazással pedig néhány perc.
"ha este van akkor iszonyú sötét van, ha reggel vagy nap közben akkor borzalmasan világos.kicsit nehezebben lehet mozogni olykor mert olyan sűrűbb a légkör vagy nem is tudom mi."
Ezek csak az elméd hallucinációi, amiket valóságnak fogsz fel, mert teljesen azonosulsz az elméddel.
felőlem...lényeg h jól szórakozom.
de amúgy...a város végére én nem mentem el fizikailag. előbb asztrálutaztam és utánna sétáltam el oda. hát azért elég fura h pontosan olyan volt a hely, mint amikor asztrálotaztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!