Dominik35 kérdése:
Honnan tudom hogy szerelemkötésnél kiaz aki nem kamu?
Figyelt kérdés
Miről lehet felismerni az áll mágust?2019. jún. 17. 20:51
2/9 anonim válasza:
Egyaltan miert akarnak itt ilyet csinálni a népek..Honnan veszi azt bárki, h ha működik is, az majd a javadat szolgalja..Hagyni kell az életet magától folyni
3/9 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy lehet.
Fehér mágusokat lehet onnan kiszűrni, hogy nem kérnek semmit azért, hogy segíthessen.
4/9 Topike36 válasza:
Szia
A fekete mágus pénzt kér érte mert ebből él a fehér mágus meg nem csinál ilyet, mert ez egy befolyásoló technika, hacsak nem valami különleges helyzet alakult ki ami miatt csak ez a megoldás jöhet szóba.
5/9 A kérdező kommentje:
Tehát akkor,tényleg létezik e fajta mágia!
Aki tényleg tudja ezt,az kiemelt összeget is kérhet ugye? De az hatással.is van rá!
2019. jún. 23. 07:51
6/9 anonim válasza:
Akivel én csináltam egyáltalán nem kért semmit, annyit adtam amennyit én hálából akartam és beteljesedett minden amit kértem tőle.
7/9 anonim válasza:
Arra vigyázzatok, hogy egy mágussal sose kötekedjetek és ha már az idejét rabolni mertétek, köszönjétek meg neki, mert aki a szerelmedet melléd tudja hozni, az el is tudja taszítani!
8/9 anonim válasza:
Én multkor kötekedtem egy varázslóval, aztán a szemét rámolvasta az adavakedabrát.
9/9 anonim válasza:
Sajnos én megjártam és van még néhány olyan aki igen és nem nem úszta meg egy kis abrakadabrával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!