11/21 anonim válasza:
Sziasztok! Én most fogom megcsináltatni, viszont szeretném írni, hogy ne keseredjetek el, mert egyik hölgynek aki megcsináltatta, 5 hónap volt és akkor hirtelen minden rendbe jött. Itt olvastam. Kitartást és addig fogalalkozzatok magatokkal lelkileg és akár testileg hogy a párotok egy "javított kiadáshoz" térjen vissza :)
12/21 A kérdező kommentje:
Így van. Idő kell. 😊 De beérik a gyümölcse 😊
2019. júl. 7. 17:05
13/21 A kérdező kommentje:
13-as...menyi idő után kezdett el ismét keresni az , akire kérted a kötést?
2019. júl. 21. 14:23
14/21 A kérdező kommentje:
Valakinél van már észlelhető hatása?
2019. aug. 16. 16:21
15/21 anonim válasza:
Miért nem hagyod, hogy szimplán beléd szeressen? Vagy ahhoz nem tartod elégnek magad?
Vagy mi a baj?
16/21 A kérdező kommentje:
Belém szeretett teljes mértékben csak más buktatok vannak de azt nem szeretném a nagy világ előtt le írni , hogy mik.
2019. aug. 20. 07:48
17/21 anonim válasza:
Ha TÉNYLEG szerelmes beléd, tehát megingathatatlanul kötődik hozzád akkor nektek nem ilyesmire van szükségetek.
18/21 anonim válasza:
Sikerült valakinek a mágia??
Vagy esetleg van e valami részeredmény?
19/21 anonim válasza:
Tudok valakit aki sikeresen csinàl kötéseket, nekem is ő segített.
20/21 Mona 76 válasza:
09.07 Kíváncsi lennék ki az aki olyan ügyes mint Évi. Írnál nekem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!