Próbált már transszexuális mágia segítségével ellenkező nemű testbe jutni?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 1. 21:38
1/10 anonim válasza:
Végig buliztam az eddigi életem, de ez még kimaradt sajnos.
2/10 anonim válasza:
Ez egy ilyen "jobban jársz ha nem válaszolsz rá" kérdés
4/10 anonim válasza:
nekem sikerült de sajnos pont egy nulla szociális élettel rendelkező idióta testébe kerültem. 😒
5/10 anonim válasza:
Bámulatos mit művel az emberekkel a genderizmus.
6/10 anonim válasza:
A reptoidok ismerik ezt a mágiát, gyakorlatilag már maguk sem tudják melyikük volt a hím vagy a nőstény. :D
7/10 anonim válasza:
Rengeteg 444-et olvastam az összes genderes cuccal, azt hittem már ennél nem lehet semmi lejjebb....
9/10 anonim válasza:
Persze, de nálunk ezt falun dugásnak hívják.
10/10 anonim válasza:
...te biztos tudod mirol irsz...ha azt kepzeled hogy a szemelyiseged megvaltozik amikor valakiert lelkesedsz az meg nem magia...de jobban jarnank ha a mutans zombikat nem segitened a szaporodasban...meg van irva ez is a nagy kulturak irataiban ...tudom mi folyik nyugaton es tanuja vagyok az evolucios sullyedesnek am ezek tobbsege nem ismerik a selfcontrolt de idovel felebrednek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!