Budapesten foglalkozik valaki komolyabban még spirituális sátánizmussal?
Sajnálatos módon nehéz lesz találnod akárkit is, a spirituális sátánistákra nem jellemző a csoportokba való tömörülés, vagy az hogy nyíltan felvállalják (Ez teljesen érthető lépés, hiszen rengeteg atrocitás érné őket emiatt).
Biztos vagyok benne hogy Magyarországon több ilyen személy is van, de a felkeresésük szinte lehetetlen.
Nekem nem a " csoportokba való tömörülés" a célom, csak a hozzám hasonló gondolkodású és életvitelű emberekekel való kapcsolat tartás, ennyi.
De köszönöm a válaszod
Amennyit tudok, az hidd el, hogy bőven elegendő ok és érv, hogy szívemből megtagadják a kereszténységet és Sátánt atyánkat tartsam az egyedüli teremtő Istennek és őt, egyedül őt fogadjm el.
Hogy LaVey hogy jön a képbe? Ez most komoly kérdés??? ...erős a gyanúm, hogy ezt nem azért tetted fel, mert engem nem értesz, hanem mert magad nem tudod rá a valódi vàlaszt és NEM én fogom ezt neked megadni.
Javítva!
* Semmit, mert NEM nagyon érdekel màs véleménye.
8-as válaszoló nak van igaza. A LaVey-i sátánizmus egyfajta ateizmus. Wiki cikk: "Ezen sátánizmus lényege az egyén fontossága, a létezés és az élet tisztelete a felsőbb hatalmak helyett; az egyént tekinti önmaga istenének. Ebből látható, hogy a sátánizmus ateista, pontosabban autodeista vallás."
Amennyire tudom, a spirituális sátánizmusban rengeteg démon van, akit tisztelhetsz/imádhatsz és akinek a segítségét kérheted, nem beszêlve magáról a Sátánról, aki szintén (a vallás szerint) ott van azoknak akik hisznek benne. Ez minden, csak nem ateizmus...
Csírabütyök, nagyon el vagy tájolva :D
Kevered a szezont a fazonnal és megcsillogtattad nekünk, milyen buta, tudatlan és felszínes vagy. Áh minek ide az a sok vallástörténész és filozófus, Swinburne, Eliade, Girard, stb... kóklereké a világ és nagyon jól megélnek az olyan hasznos-haszontalan hülyékből, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!