Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy lehetnek természet...

Hogy lehetnek természet feletti képességeim?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekel a mágia és minden vele kapcsolatos dolog. Nagyon bevonzanak az ilyenek. Szeretnék valamit csinálni ami a mágiával kapcsolatos . Nem tudom, hogy mit és azt sem tudom, hogs miket lehet. Szívesen olvasnék ilyesmiről szóló könyveket. Akár esetleg valaki tanításait szintén nagyon megköszönném!!
2019. márc. 1. 18:06
 1/8 anonim ***** válasza:
44%
Sehogy, de könyveket olvashatsz nyugodtan.
2019. márc. 1. 18:29
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
A kérdés inkább az hogy létezik e egyátalán természet feletti?
2019. márc. 1. 19:46
 3/8 anonim ***** válasza:
lefekszel, alszol, álmodsz és voilá!
2019. márc. 1. 20:38
 4/8 anonim válasza:
Én személy szerint nem hiszek a mágiában. Abban igen, hogy vannak bizonyos természet feletti dolgok, viszont megértem, hogy miért érdekes neked ez a téma, egy időben nekem is az volt. Igazából hacsak nem ismersz valakit akinek vannak ezzel kapcsolatban tapasztalatai nem feszegetném ezt a dolgot. A könyveket illetően pontosítanál kicsit? Regényekre gondolsz netán? Mert azokat bármelyik könyvesboltban megtalálod. De ha ilyen varázsigékkel kapcsolatos irományra gondolosz, akkor nem hiszem, hogy azt találsz. Utánajárhatsz interneten, ott talán szerencséd lesz. De nyilván ez olyan dolog, hogy nem lehet kitenni akármelyik boltban nyilván megérted.:-)
2019. márc. 1. 21:28
 5/8 anonim ***** válasza:
44%
Sehogy.
2019. márc. 1. 21:43
 6/8 anonim válasza:
Én is olvastam ilyesmiről, valamilyen formában biztos léteznek ilyenek, de a gyakorlatban még nem tapasztaltam, hogy létezne, vagyis nem tudom.
2019. márc. 3. 15:28
 7/8 anonim válasza:
Előszöt is teszteld, nem-e már vannak.Ehhez segítséget a legtökéletesebb szempontból, magyar nyelven Vassy Zoltán irományaiban illetve munkái között találsz.Vassy Zoltán pszichofizikus, az ELTE pszichológiai tankszékének oktatója volt.Teljesen tudományos szempontból, illetve laboratóriumi kísérletekkel vizsgálta a parapszichológia különböző csatolmányait.Minden esetben tiszta és érthető képet adva, egy adott jelenséggel kapcsolatban.
2019. márc. 7. 10:27
 8/8 anonim válasza:
r*
2019. márc. 7. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!