Hogyan lehet szintiszta energiából elemi anyagokat létrehozni? (materalizálni)
Na ez egy okos kérdés, véleményem szerint lehetcséges van is egy elméletem mondjuk hogy ha azt nézük hogy a elektromos áram mi is. Tegyük fel a kérdést mi az a áram elekromoság mi lehet :D???
véleményem szerint a elektron összesürítet fény ez az is bizonyíthatja hogy az elektronok a fénysebeség-et is elérik.
Nézük a göbbvillámokat mik lehetnek :DDD?
szerintem a göbvillámok is fajta összesüritett fény ami más anyagok összekeveredésével göbvillámot alkotott. Ha a fényt elektromos árramá összetudnák süríteni akár az ember a fénysebeség eléréséig is eltudna jutni.
Még az előzö vagyok :D mi az az anyag amiböl az áram van miböl van mit tartalmazhat a összetétele:DDD??
Ahogy montam fény ,olyan fény mint ami a szobánkban villágit , jobban mondva összesürítet fény monekulákból ál jó de ezt csak én vallom nem biztos hogy abbol van :D
Kémia tanárnak is: olvass Stonier elméletéről egy kicsit, információ, anyag és energia hármasáról :)
Egyébként hasonló az elv, mint a kémiában is ismert anyagok átalakulása egymásba, megfelelő energia hatására, csak itt már a puszta energiából teremtessz.
előbb talán meg kellene tudni, hogy az energia végül is minek a terméke, ha már tiszta energiából van az anyag...:)
láttunk már egyáltalán tiszta, izolált energiát? nem hiszem...mivel csak a megjelenési formáit tudjuk érzékelni...:P
előbb fejtsük meg rejtélyt, s talán utána sikerülhet a "varázslat". s e rejtély egyébként mindenkinek hozzáférhető...csak lehet nem hiszik el róla. :)
Mt 17,20 "Bizony mondom néktek: ha akkora hitetek volna, mint egy mustármag, és azt mondanátok ennek a hegynek: Menj innen oda! - odamenne, és semmi sem volna nektek lehetetlen.
Lk 17,6"Az Úr ezt válaszolta: "Ha akkora hitetek volna, mint egy mustármag, és így szólnátok ehhez a vadfügefához: Szakadj ki gyökerestől, és gyökerezz meg a tengerben - az engedelmeskedne nektek."
ui.: Ha nem gondolsz semmire, akkor számodra semmi sem létezik...nos ez fordítva is igaz...és ha a megfelelő "szinten" vagy szellemileg, akkor válik lehetővé a kérdésedben leírt "trükk". :P
üdv
25/F
LastOne.Left
Úristen ennyi sötét embert...
Ezaz! Égessük el a "régi rendszerben" tanult kémiatanárt és ezentúl parapszichológia és telekinézis lesz a tudomány. Így majd galvanizálás helyett inkább ráenergizálják a teflont a serpenyőre!
Sötétség, hova nősz te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!