Én egy fénymágus vagyok de nem tanítok nyilvánosan esetleg titokban. Am de az emberek nem készek semmire sem , sem felnőni sem kinőni a jelenlegi világi problémájukból , sohasem lesznek felemelkedett mesterek a csendben , a természetnek és annak rendjére és azzal hogy Isten a teremtő bennünk van úgy sem fognak ateistából máris mester lenni. Ennyi az emberi faj érdeme még nem képzett és nem alkalmas. 20 éves fiú vagyok aki írt. A fény szent és senki nem töri meg a hitemet semmiben.
2019. febr. 25. 21:27
2/4 anonim válasza:
Nem tudunk segíteni, muglik vagyunk. :D:D:D
Varázsolni, jóég. Hány éves vagy?
2019. febr. 25. 23:51
3/4 anonim válasza:
Engem is taníthatna valaki varázsolni 🙌🏻
2019. febr. 26. 00:25
4/4 anonim válasza:
En gyogyitani szoktam. Fajdalmak elmulasztasaval probalkozom. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.