Szerelmi mágiával mennyi az az idő amíg a párom vissza jöhet?
Aki nem hisz benne az már rögtön negatív, érdekes...
Sokkal többet ér ha letisztázod magadban van e még valami köztetek.Ha nincs akkor engedd el, ha meg van akkor se marionettbábuként akard irányítani, inkább beszélj vele
Nem hiszek ebben.
De a legnagyobb szemétség lenne, ha létezne, a szexuális erőszakkal lenne egy szinten.
Szerelmi mágiával semennyi. Értelmes módszerekkel (pl emberi kommunikáció) pedig rajtad áll, hogy kideríted-e.
Mellesleg csak úgy szólok, ha létezne is ilyen mágia, mondhatni bűncselekményt követnél el vele. Ha valakit nem érdekelsz (talán épp azért mert ilyen sületlenségekben hiszel), akkor milyen jogon tennél rajta erőszakot?
Ez kérlek, feketemágia lenne. Ha működne is, negatív karmikus következménye lenne rád nézve.
Beleavatkoznál egy másik ember önálló érzéseibe? Önálló gondolataiba? A szabad akaratába??
Mágiát csak önmagad fejlesztésére és gyógyításra használj.
A 4-es 2. felével és a 6-os kommentjével teljesen egyetértek.
Mindazonáltal hozzáfűznék némi saját tapasztalatot.
Ha elhagynak az rossz dolog. Engem 9 év után hagytak el és bár megvannak az ismereteim a "visszaszerzéshez" nem érdekel. Találok jobbat. Ezt neked is mondom. Ő volt a h*lye hogy elhagyott. Bizonyítsd ezt be neki. Élj boldog életet nélküle. Érd el a céljaidat nélküle. Amint ezeket megteszed nem csak azt bizonyítod be hogy 1 marha volt amiért elhagyott hanem azt is hogy igazából semmi szükséged nincs rá. Elmondom neked. A szakításom óta a mágiám hatalmasat ugrott előre. Még magams em gondoltam volna hogy a volt párom ennyire visszahúzott a fejlődésben. Hiszem hogy a sors okkal gyomlálta őt ki mellőlem azért hogy 1 felsőbb célom valóra válhasson.
ÁLdozz fel valamit, tégy hozzá a saját erődből és 1 mégértékesebb dolgot kapsz. Ezt persze csak metafóraként mondom, nehogy elkezd oltárat csinálni meg állatokt gyilkolászni. Engedd el a kapcsolatot. Áldozd fel ami maradt belőle. Tegyél hozzá a saját erődből. Ajánld fel a benne eltöltött életéveidet. Ezekért 1 még értékesebb dolgot kaphatsz. Nem biztos hogy azonnal, de nekem így majd fél év után, már látszódnak jelei annak hogy megkapom azt a felsőbb "ellenjuttatást".
Nem kell ehez se kör, se rituálé (persze ha akarsz kimehetsz 1 olyan helyre ahol nyugodtnak érzed magad és ott 1 mély ki/belégzést követően elmondhatod hogy így teszel. Ha valóban megteszed, hidd el. 1 jobb kor fog rádköszönni. (nem nem vagyok keresztény, se istenhívő)
Sok sikert kívánok a továbbiakban.
ha sikerülne esetleg, ne adjisten. akkor a kérdésed a következő lesz:
Mennyi idő amíg a párom végre elszakad tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!