Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha saját magam átkoztam meg...

Ha saját magam átkoztam meg akkor a rontást h vegyem le magamról?

Figyelt kérdés
2019. febr. 12. 21:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%
Fejreállva.
2019. febr. 12. 22:54
 2/11 anonim ***** válasza:
39%

Ez egy önmagát beteljesítő végtelen ciklus, amiből már nincs visszaút. Én mint a világmindenség alázatos szolgáinak végső útmutatója a szerelmi kötést javaslom önmagaddal, mert ha megbolondulsz, akkor sikitás helyett csak röhögni fogsz mind azon, ami még rád vár.

Nem utasítalak rá, mert ezt a döntést neked kell meghoznod. Egyébként a rántást szerintem bármelyik természetes tisztítószer képes kiszedni.

Ne vezekelj a vétkeid miatt, amiket magad ellen követtél el! Bocsáss meg magadnak eltévedt lelkek hordozója, kik világokon keresztül vándoroltatok. Csakráidat árnyékba borító sötétséget, most már a napfénye okozza. És éjszaka, mikor vérbe borul az ég, emlékeztet téged örökre szoló mély áldozatra, amit megtettél értünk, másokért és önmagadért! Vezessen utadon démonod, ki az angyalod immár. A rontás eméssze fel vétkeidet és átkod legyen áldásod!

2019. febr. 12. 23:40
 3/11 anonim ***** válasza:
59%
Sehogy. Törődj bele. Ennyi ésszel megérdemled.
2019. febr. 13. 00:06
 4/11 anonim ***** válasza:
27%
Oldozd fel magad! (és tudd: teremt minden szavad)
2019. febr. 13. 00:27
 5/11 anonim ***** válasza:
62%
Nem hívták fel a figyelmedet, hogy hlyéknek ez nem való!?
2019. febr. 13. 10:00
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen fejre állva , amikor hasmenésed van.
2019. febr. 13. 10:32
 7/11 A kérdező kommentje:
Hogy kell feloldozni magam?
2019. febr. 13. 12:31
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Önmagad borzasztó nehéz feloldoznod.

Valószínűleg nagy árat kell majd fizetned - vagy véráldozatot hoznod.

Például a tested egy darabkáját kell cserébe adnod. Ujjpercet, fogat, fülcimpát. Talán úgy sikerülhet.

Én a helyedben úgy csinálnám, hogy amikor erősek az asztrális együttálások (pl teliholdkor), levágnám a kisujjam utolsó percét és azt ajánlanám fel a megbocsájtatásom ellenszolgáltatásaként.

Az biztos, hogy tanulni fogsz egy életre az esetből.

2019. febr. 14. 17:23
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Jól gondold meg, hogy melyik testrészed válaszod, nehogy még jobban magadra haragítsd, azzal hogy spórolni akarsz De amúgy Úristen :D El ne hidd már ezeket :P
2019. febr. 14. 20:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Eszedbe ne jusson megcsonkítani magadat! Kérd pszichológus, pap, vagy más, számodra hitelesnek tűnő személy segítségét a problémáid átbeszéléshez.

Honnan veszed, hogy megátkoztad magad? Mik a jelei?

2019. febr. 14. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!