Erről mi a véleményetek? Hogyan csinálja a program, vagy hogy lehet ilyet programozni? ://lindmayer.hu/vendeg/varazs/VARAZS2. HTM (Http-t írjátok oda az elejére)
Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 22:04
1/8 A kérdező kommentje:
Oké már megvan!!:D
2010. jún. 27. 22:06
2/8 anonim válasza:
ez vicces ijeneket énis kiakarok találni
3/8 anonim válasza:
ezt a hülyeséget:) nekem nem olvasott a gondolatomba
4/8 anonim válasza:
5ből 1x se találta ki... Kamu, nálad esetleg szerencséje volt :D
5/8 anonim válasza:
nekem mindig kitalalta...dehogy?
6/8 anonim válasza:
Ezt ismertem régről, akkor vhogy megfejtettük, de már nem emlékszem... mellesleg most egyszer sem jött be, pedig anno mindig sikerült eltalálnia :)
7/8 anonim válasza:
Az a lényege, hogy mutat két teljesen különböző képet. Az első esetben 6 db-ot: kőr király, treff bubi, káró király, pikk dáma, treff dáma, pikk bubi, majd mutat egy másik képet, amin már kőr dáma, treff király, kőr bubi, káró dáma és pikk király van. A lapok között nincs egyezés, ha valaki mégis találna, én kérek elnézést. Ezek alapján nem csoda, hogy a kiválasztott nincs benne...
8/8 anonim válasza:
Igen...ez tökmás kép.Pl elsőbe én kiválasztottam a szívkirályt.A másodikban volt király de nem szív volt...viszont az nem volt az elsőben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!