Van itt olyan, aki járt már az Eldoril Akadémiára? Többi lent.
már ők maguk se járnak magukhoz.
befejezték a csalogatást.
Hogy-a-"csába lehetne komoly?
Amikor az épületük a parádsasvári kastélyhotel fényképe.
Néhány csaló, akik megpróbáltak átverni mágiával és okkulttal embereket. De tavaly december óta nincs mozgás.
Lehet, hogy mégis találkoztak az okkult erőkkel?
Én azt vettem le, hogy viszonylag intelligensen fogalmaztak és tájékozottan az okkult területekkel kapcsolatban. Ugyanakkor ami miatt elbizonytalanító volt a hitelességük, az a vissza-visszatérő arrogáns hangvétel volt ("csak mi tudjuk a tutit", "csak az a mágus, akit mi annak tartunk"), illetve hogy kis utánajárással ezt a tájékozottságot azért nem nehéz megszerezni valós gyakorlat nélkül sem. Mindenesetre ha valóban csalók, akkor annak ügyesebbek voltak, mert legalább utánanéztek a hitelesség érdekében jó pár dolognak, nem úgy, mint a netes / tv-és "sámánok" és "varázslók" 99%-a.
Továbbá az is kicsit fura volt, hogy szerintük az a mágus, aki megtanul ilyen bűvésztrükköket is, ez nekem sehogy sem illet bele a képbe...
De azért érdekesnek tűntek, gyanakvásom ellenére azért valahol reménykedtem, hogy hátha ráakadtam egy csoportosulásra, akik komolyabban foglalkoznak ezzel itthon.
Komoly iskola lehet, de én kihagyom.
.
Komolyságának bizonyítékai:
- rákeresésnél a Google 69(!) találatot ad,
- weblapjuk szerin az "utolsó frissítések" közt 1017. szeptember 8.-i dátum is van, (igaz, az utolsó 2017. március 12.).
Ezek alapján nem lehet nem komolyan venni ténykedésük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!