Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek ezt is fellehet...

Szerintetek ezt is fellehet ajánlani a démonoknak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudom, ez egy érdekes kérdés, és egyesek számára "hülyeség" is lehet, de megkérlek titeket hogy ne olyasmi válaszokat adjatok, mint "nem léteznek démonok, ennek semmi értelme" - meg ezek társai. Köszönöm!

Egyébként én sem hiszek 100%ban ezekben a dolgokban, csak hát mégis érdekli egy részem, s kíváncsi vagyok, hogy ti mit gondoltok.

Szóval démonidézés címszó alatt nemrég olvastam ezt a "cikket": [link]

Csak akkor olvassátok el, ha érdekel, a lényeget egyébként leírom ide röviden, s tömören:

Szóval a lnyeg az, hogy eszerint az írás szerint nem mind démon rosz, hogyha tiszteletben tartod, s nem használod ki őket. S a végén ott van, hogy amikor megidézel egy démont, "Mindig ajánlj fel valamit cserébe hálád jeléül a Démon szolgálataiért. Néhány ötlet: nyilvánosság a Démonnak, a kereszténység elleni munkálkodás, a Sátánizmus fejlődéséért való munka, vagy bármilyen más szolgáltatás amiben meg tudtok egyezni." - de ugye ennek olyannak kell lennie, amit 100%osan betudsz tartani.

Na most itt azt is felajánlhatod, hogy megkapja a lelkedet a halálod után?

2018. nov. 22. 19:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
44%

Kedves kérdező.

"Szerintetek ezt is fellehet ajánlani a démonoknak?"

Ennyi elég is. Nem lehet semmit felajánlani egy démonnak mert nincsenek ilyen lények csak a mesékben. Sátán sincs csak a vallásos emberek fejében, szóval ha ilyen dolgokban hiszel csak a saját helyzeteden rontasz.

2018. nov. 23. 12:46
 12/14 VPeter90 ***** válasza:
100%

Ha embereken akarsz segíteni, ne démoni erővel tedd. Tudod, nem elég 1 "Jó alkuval" szolgálatra bírnod őt. Hiába a kedvére való felajánlás. 1 démon nem játszik neked angyalt(itt ezt a szót jelképesen értem). Nem fog a kedvedért "mindenkinek" segíteni aki a közeledben van vagy mondjuk mozgássérülteket gyógyítani csak mert megkéred rá. Olyan dolgot kérhetsz tőle amit ő is "élvez". Ha lealacsonyítod 1 olyan szintre szerencsétlent (még ha válaszol is a hívásodra) hogy "őrangyalt játsszon neked". Amint meghallja a kérésed hogy nem csak magadat akarod vele megvédetni (bár ez is elég kicsi kérés és rémunalmas (tapasztalat). A legjobb esetben is otthagy a francba. Rosszabb esetben elvesz tőled valamit (ugymond kiszállási díj) és úgy hagy ott a francba. Ha nagyon rossz kedvébe találod akkor még lehet el is intézi hogy 1 haldokló (vagy nagyon beteg ismerősöd) hamarabb érje el a túloldalt.

Mielőtt alkudozni kezdesz gondold végig az ő szemszögéből is. Nekem Pl 1 lélek sem érne annyit hogy mondjuk 10 évig (vagy amég él) őrködjek felette és bármerre megy, segítsek mindenkin akit "megsajnál".

Persze lehet (sőt biztos is) hogy félreértem a kérésed de ha mégsem. Az idézésemet követően ott oltanálak le ahol vagy hogy 1általán zavarni mertél. Ha segíteni akarsz az embereken. Merülj bele az ember szerkezeti feléptésébe, tanulj víz elemet és megtanulsz gyógyítani valamint energiákat irányítani. De ilyen "nevetséges" szándékkal mint az embereken segítés (démoni szemmel nevetséges mert te sem segítesz a disznónak mielőtt megeszed) [ezúton kérek elnézést a disznótól amiért 1 mondatba foglaltam az emberrel].

Szval mint említettem, ilyen szándékkal ne az alvilágban vagy a sötét erők között keresgélj. Erre a célra vannak más tipusú lények (nem, nem angyalok)

2018. nov. 26. 09:51
 13/14 anonim ***** válasza:
46%

Kérdező!

A Démonoknak nincs szükségük a lelkedre,ugyan mit kezdenének vele? Van nakik sajátjuk és köszönik szépen,remekül elvannak vele. Megszállni sem fognak.

2018. nov. 28. 01:58
 14/14 anonim válasza:
hagyd ezeket. Egy Nurgle démonnak áldozd a lelked
2018. dec. 10. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!