Ti minek öltöztetek be suliba Halloweenkor?
Nálunk szinte minden második gyerek boszorkány/wica volt. A maradék is valamilyen mágus, varázsló. Mindenhol ez a trendi?
Szupcsi volt az ünnep nem?
Tök tutkeráj szupcsi volt az ünnep,tesó.
Én Zöld Íjász szerkóban toltam,bátya.
Volt pia rendesen,be is álltam,haver.
Amikor én jártam suliba, akkor még nem volt Halloween. Szerintem én apácának öltöznék be, mindig is szívesen felpróbáltam volna egy olyan ruhát meg fityulát. De Batman-nek is beöltöznék egyszer. Bár ezek inkább farsangra jók.
Gondolom, azért volt mindenki varázsló, mert a többi jelmez inkább farsangra való. Minek lehet öltözni még? Zombi? Gyilkos? Csontváz? Tök? :D
Nemtom máshol mi a trendi,de az ezotéria rovatban biztosan nem ez...egyébként pedig komoly párhuzam van az általad feltett kérdés színvonala és a sulid fantáziájadússága között..
De hagy találjam ki,óriási Mignonbarbi voltál rózsaszín cukormázzal leöntve,halálfejes hasitasival..
Az Ünnepek kategóriában szirupozzatok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!